Synopsys DC instalacije

G

gold_kiss

Guest
Bok,
Nekoliko dana leđa, mislim rf_system dao potpuni instalacijski postupak za IC5.0 (kadenca prilagođeni dizajn alat).

Ovaj put mi treba pomoći da instalirate synopsys DC 2004.Molim Vas, dajte mi dragi detaljni postupak stručnjaka.

spomenuti i sve datoteke koje trebate imati ...

čeka 4 ur odgovor.
Hvala,
Gold_kiss

INSTALL_README.txt
syn_vV-2004,06-SP2_common.tar
syn_vV-2004,06-SP2_linux.tar
zatim slijedite INSTALL_README.txt korak 4 ~ 6
Code:4.Uncompress i untar je Synopsys Installer zasebnu datoteku u instalacijski direktorij.

% Mkdir-p / usr / synopsys / synopsysinstaller

Mv synopsysinstaller_v1.0%. <n>. Tar.Z / usr / synopsys / synopsysinstaller

% Cd / usr / synopsys / synopsysinstaller

% Mačka synopsysinstaller_v1.0. <n>. Tar.Z | uncompress | tar xvf --5.
Dodajte na svoj instalacijski direktorij UNIX put.% Set path = (/ usr / synopsys / synopsysinstaller $ path)6.
Za instalaciju softvera, upišite jednu od sljedećih naredbi instalacije:%. / Install.now (upute za korištenje teksta)%. / Setup.sh (koristiti GUI)

Mislim da je instalacija dijelovi ravno naprijed.Ali Imam poteškoća na postavljanju licencom i postavljanje okoline.

Svibanj popisu molimo Vas out korake za postavljanje licencu i podijeliti svoje okoline setup source file?

Ja sam koristeći Linux.

Morate imati datoteku "synopsysinstaller" za instaliranje verzija 2004,06 i kasnije.Starijoj verziji ona nije potrebna.

Od INSTALL_README.txt
Code:podešavanje User Environment

================================================== ======Da biste postavili svoj korisnicima, morate napraviti Synopsys source file, ili modificirati

svakog korisnika $ HOME setup datoteke (obično. cshrc,. profila. kshrc, ili. bashrc),

kako slijedi.
Alat za specifične informacije, pogledajte "Postavljanje <naziv_proizvoda>

za svakog korisnika "na odgovarajući alat poglavlje u Uputama.1.
Postavi SNPSLMD_LICENSE_FILE, LM_LICENSE_FILE ili sredstvo za određene licenčnih varijablu.Ova varijabla određuje stazu do Synopsys FLEXlm licence poslužitelju.Napomena:

SNPSLMD_LICENSE_FILE je podržana samo za alate pomoću snpslmd Synopsys

Common Licensing (SCL) demon.
LM_LICENSE_FILE je podržana za sve Synopsys

tools (all daemons).U sljedećem primjeru se pretpostavlja da se Synopsys License Server

koristi TCP port 27000, zadani priključak.
(Ipak, možete odrediti drugog

port mijenjanjem Server liniju vaših stranica keyfile - na primjer,

"Server myserver 8308a297 26585".)Primjer:* Add to. Cshrcsetenv SNPSLMD_LICENSE_FILE 27000 (at) myserver

ili

setenv LM_LICENSE_FILE 27000 (at) myserver* Add to. Profila. Kshrc, ili. BashrcSNPSLMD_LICENSE_FILE = 27000 (at) myserver; izvoz SNPSLMD_LICENSE_FILE

ili

LM_LICENSE_FILE = 27000 (at) myserver; izvoz LM_LICENSE_FILE2.
Dodaj u alat za izvršne datoteke na korisničko put.Primjer:* Add to. Cshrc:set path = (synopsys_root / <platform> / <product> / bin $ path)* Add to. Profila. Kshrc, ili. Bashrc:STAZA = synopsys_root / <platform> / <product> / bin: $ STAZA

izvoz STAZANapomena:

Za neke alate, odgovarajući direktorij izvršne datoteke

je synopsys_root / bin.3.
Postavite bilo koji alat za određene varijable.U mnogim slučajevima, alat specifične varijable okruženja moraju biti postavljene.

Tipično, potrebno je postaviti varijablu okruženja koje bodova

u root direktorij za Synopsys alat.Primjer:setenv SYNOPSYS / path / do / synopsys_rootNapomena:

Nisu sve alate koristiti $ SYNOPSYS varijablu okruženja.
U nekim

predmetima, ostali alat specifične varijable moraju biti postavljene. Vidi

Uputama za detalje.

možete vidjeti instalirati vodič ...vrlo jednostavna i jasna

Pozdrav svima

Imam problem instalirate Synopsys DC
Imam Synopsys DC 2005,09-SP4 verziju, pokušao installaling na Fedora 8, dobio slijedeće greška.

ERROR: Neuspjelo izvršavanje / uar/synopsys/X-2005.09-SP4/admin/install/syn/bin/install_psyn

Mogao netko pomoć mene riješiti ovaj problem

Thankq unaprijed

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back