Swtiching od Protel DXP do kadenca ...

M

mfilippa

Guest
Ja sam u procesu prelaska na kadenca jer sam raditi u tvrtki koja koristi kadenca.Ja sam vlasništvo tvrdo vrijeme težak za učenje softvera.JA nađi prema Protel biti više user friendly od kadenca.

U svakom slučaju, može me netko pokažite na naredbe / funkcija / itd u kadenca koja može obavljati slične rezultate kao i sljedeće naredbe u Protel:

1) Upit: npr. ispad i neto = 'GND' i HoleSize = '30mil '.Ima li bilo koji način izgradnje ove vrste upita u kadenca?
2) Navigator: za komponente, mreže, DRCs, itd. Kako se mogu kretati te u kadenca?
3) Inspektor: promjena koordinata stavke, neto tip, itd. Ono što bi bio ekvivalent u kadenca?

Hvala!
MPF

1.Zaslon - Element - konfigurirati filtar i pokupiti vaš element

2.Ne znam Protel na taj način Im 'nagađanje, ali mislim da moj odgovor u 1.odgovora i to.

3.Na primjer - odaberite Uredi / Premjesti postavite filtar opet pokupiti vaš dio i tip na ix komandna linija nnn - IX = prirast X - iy = y prirast ili možete postaviti vaše mreže i premjestiti ga na odgovarajući način.

SiGiNT
Last edited by sigint on 27 siječanj 2005 16:57, edited 1 time in total

mfilippa wrote:1) Upit: npr. ispad i neto = 'GND' i HoleSize = '30mil ".
Ima li bilo koji način izgradnje ove vrste upita u kadenca?

2) Navigator: za komponente, mreže, DRCs, itd. Kako se mogu kretati te u kadenca?

3) Inspektor: promjena koordinata stavke, neto tip, itd. Ono što bi bio ekvivalent u kadenca?Hvala!

MPF

HI,

Nažalost, za kadenca PSD.U mora krenuti iz početka (Blok, Graditi geometriju ,...).Ali to je moje rješenje.Ja Koristite Orcad povući Shematski (vrlo brzo).Build Footprint in Allegro, prevoditi netlist od Orcad do Allegro-> mjesto i Ruta.Ako u ištanje to simulacija, koristite Spectraquest.

Sretno

koristiti dolje navedene korake da conveert vaš dizajn u Protel da. BRD datoteke:
1-izvoz Protel datoteke s PCAD format ASCII datoteku.
2-otvorite novu datoteku koristeći PCAD2001 ili PCAD2002 softvera.
2-1-možda imati neke probleme koji će biti reported.try ih riješiti.
3-u PCAD, iz File izbornika, odaberite izvoz> PDIF.
4-nov varalica htijenje biti oformljen sa. Pdf ekstenziju.
5-Open. Pdf datoteku uz tekst editor i promijeniti parametar zove DBgrid obrazac 1 - 0,1.
6-spremanje nove datoteke.
7-Open PCAD prevoditelj (koji je jedan od komunalnih Allegro), odabrati. Pdf datoteke kao ulazni, a accepr alegro zadane opcije datoteke.
8-Map slojeva prema svojim potrebama. (Između PCAD i Allegro slojeva)
Novu datoteku s ekstenzijom. BRD će biti generiran, koji možete otvoriti u Allegro.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back