Switched Capacitor filtar?

G

GDF

Guest
Znam da mi je potrebno za stvaranje ne-preklapanje sat za SC filter, ali
Što će se dogoditi ako se jednom ciklusu sat carina nije 50%, na primjer,
30%?
Je prijenosna funkcija mijenja zbog ne-fifity posto duty ciklus?

Ako ste prijenos naboja gotov, prijenosna funkcija nema promjene zbog non-fifity posto radni ciklus

Dakle, ne-fifity posto clcok samo skratiti period od jedne faze.
Nekako, to pogoršava rješavanje zahtjeva vremena, zar ne?

Hvala,

Ne vlasništvo 50% duty-cycle clock mogu imati nekoliko operativnih pitanja za punjenje i dicharging ciklusa, drugim riječima, učinkovite energije pohranjene i prenose iz jednog čvora do drugog.To će utjecati na veličinu napona pohranjenih na ovim čvorove, čime utječe na cjelokupno zbrajanje napona na izlazni čvor.Nije istina da 50% duty-cycle će vam naplatiti neravnoteža u prijenosu.Međutim praktični krugovi su dizajnirani i provoditi tako da 45% / 55% duty-ciklus je još uvijek tolerira i ekstremnim slučajevima kao što je 40% / 60% ili 30% / 70% su obeshrabreni.

Pogledajte u Ken Martin's udžbenik o Analogni Integrirati Circuit Design, jedan od njegovih poglavlja upozorio je da preostali troškovi zbog ne-pravi 50% duty-cycle mogu uzrokovati negativne posljedice na funkcionalnosti i performansi degradirani ponekad.

Ako jedan sat ulaz ne, na primjer NE phi, radi na 50% duty-cycle, mora se osigurati da ne treba preklapati drugi sat ulaz, phi.Non-preklapanje ure uvijek mora biti regulirano.Dr.sc. mr.sc. DIC Beng (Hon)
Analog Devices, Inc (Irska)

Ja ne vjerujem 50% carina nije poticao zbog propuštanja zabrinutost.inače, to neće utjecati na konačni rezultat

Ali, ne-preklapanje sata stvara ne-50% duty cycle inherentno.
Uzorkovanje peroid nije jednak za dvije faze.
Kako o ovaj efekt?

SkyHigh wrote:pogledajte u Ken Martin's udžbenik o Analogni Integrirati Circuit Design, jedan od njegovih poglavlja upozorio je da preostali troškovi zbog ne-pravi 50% duty-cycle mogu uzrokovati negativne posljedice na funkcionalnosti i performansi degradirani ponekad.Ako jedan sat ulaz ne, na primjer NE phi, radi na 50% duty-cycle, mora se osigurati da ne treba preklapati drugi sat ulaz, phi.
Non-preklapanje ure uvijek mora biti regulirano.Dr.sc. mr.sc. DIC Beng (Hon)

Analog Devices, Inc (Irska)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back