Svrha Različiti slojevi u višeslojnim PCB

S

s3034585

Guest
Hi Momački

Ja sam novi u PCB dizajn.Može bilo koji neki pls reći mene što je svrha za različite slojeve koji se koriste u PCB.tu su i razne signala slojeva, mehanički slojeva, prekrivanja slojeva.
Može bilo tko pls reći gdje mogu naći neke informacije o tom što će se objasniti svrha / definations od tamo slojeva .....

Thanks in advance
tama

JA preporučiti te dobiti i pročitati PCB Handbook by Coombs.Pogledajte sljedeći link forum: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=286872&highlight=coombs

Svaki programski paket ima drugačiji raslojavanje shema nego je konkurenta.

Najbolji način odgovoriti na to pitanje, je da pročitate tutoriali koji dolaze uz programske pakete.

Ako imate poseban paket, pošta ime na svoje pitanje, tako da se vaše pitanje se može odgovoriti na više detalja.

s3034585 wrote:

Hi MomačkiJa sam novi u PCB dizajn.
Može bilo koji neki pls reći mene što je svrha za različite slojeve koji se koriste u PCB.
tu su i razne signala slojeva, mehanički slojeva, prekrivanja slojeva.

Thanks in advance

tama

Hi Momački
Puno hvala za ur odgovor.
Što se tiče softvera, ja sam koristeći Altium Designer 6,8 ..Što ja sam težak to shvatiti je da je ono što je svrha tih mehaničkih slojeva.U Altium dizajner imamo mehaničke 1,4,5,13,14,15.Tko odlučuje što je sloj koji će se koristiti za što.Pročitao sam par recenzija na Altium forumi.Svatko koristi tih slojeva u diff način.Možete li pls pomoć mene undertand ovo.

Hvala
tama

s3034585 wrote:

Hi Momački

Puno hvala za ur odgovor.

Što se tiče softvera, ja sam koristeći @ ltium Designer 6,8 ..
Što ja sam težak to shvatiti je da je ono što je svrha tih mehaničkih slojeva.
U @ ltium dizajner imamo mehaničke 1,4,5,13,14,15.
Tko odlučuje što je sloj koji će se koristiti za što.
Pročitao sam par recenzija o @ ltium forumi.
Svatko koristi tih slojeva u diff način.
Možete li pls pomoć mene undertand ovo.Hvala

tama

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back