svjetlovodni priključak za CCTV

D

danesh

Guest
Hi there,

Htjela bih znati je li veza na bliski krug televizor povezan pomoću optičkih vlakana, to je trošak djelotvoran u odnosu na conection pomoću žice?

obaviti bilo koji neki imaju informacije o FTTH?

hvala ti

pozdravi
danesh

hi danesh

Svjetlovodni je skupo u odnosu na koaksijalne žice za primjer.U kojoj državi se nalazite?
U SAD-u jeftini koaksijalni (oni ga kupiti jeftini) kabel drži kanali kabelske TV signale o recimo: 20 različitih apartmana u maloj zgradi.Ja nikad ne vjerujem da svi vide isti tv kanal zaboraviti o pay-per-view i drugim pogodnostima u kabel-tv.

Ako oni nemaju slike slike-za-TV, jer zapravo oni ne dijele iste žice, to bi značilo da jeftini koaksijalni kabel ja govorim je sposoban za 20 TV signala s njihovim odgovarajućim kodiranje / kompresije sheme / modulaciju itd. .

) Koliko te b) koliko signale ćete nositi za ovaj vlakna ili koaksijalni kabel u ovom CCTV mrežu?

Ako ste za ovaj video nadzor mreže za velike udaljenosti (što ja sumnjam u CCTV), ili oko 50 signale onda ići na optičkim vlaknima.Ako je 10-20 signale onda jeftini koaksijalni kabel će učiniti isto tako fini posao.

Nadam se da mu pomaže.

Ovo pitanje je vrlo složen.
U malom intallations gotovo 100% je co-axial cable.

can be used as receiver.

To je normalno modulirani AM-video signal i sa većinom kabeli (RG-6, RG-58, RG-59 ...) Yu može staviti što više TV kanala (VHF. .. UHF), kao što želite ... normalno TV ili VCR
može koristiti kao prijemnik.

Znatan broj industrijskih instalacija koristi optičko vlakno (single core ili multi-core) da prenosimo video signala (s podacima ili zvukom) preko duge distancies ili u bučnom okruženju.

to transmit video.

U ovom slučaju video signal je FM-modulirani i ako ste isključili odašiljač i prijemnik par
tako da prenosi video.To je skuplje, ali isplati-off kao i video odlika je superioran, bez obzira na udaljenost ili electromagnetical interfirence.

U većini slučajeva, cijene određuje koji tip prijenosa se koristi iu većini slučajeva kabel je ipak isplativija.

Nego Dragi IanP za važne informacije o vrstama kabela.

Pozdravi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back