Suspendiran Microstripline BandPassFilter Design: Pomoć

G

geelani

Guest
Pozdrav Svi,

Rečeno mi je da Design BPF Obustavljeno korištenje Microstripline u rasponu 925-960MHz u oglasima.Može bilo koji tijelo pomoć mene kako postupiti kao ja sam novi u ovom suspendovano microstripline.Uz put ja sam koristeći Rogers 4003C supstratu.Ja bih vrlo zahvalan za prijedloge.

Pozdravi

Pa, on je idući u biti velika!

Možete napraviti jedan tanki i dugi, po izradi stripline paralelno spregnuto pojasni filtar, ali sa podloge dielektrična bitak 1 za zrak.

Ili možete napraviti više na trgu oblikovala po izradi interdigital pojasni filtar koristi pravokutne kafići, ali samo na baru debljine otići na gotovo nula.

Možete pretraživati za izradu radova, knjiga, itd., za one koji su dva pristupa.

geelani wrote:

Pozdrav Svi,Rečeno mi je da Design BPF Obustavljeno korištenje Microstripline u rasponu 925-960MHz u oglasima.
Može bilo koji tijelo pomoć mene kako postupiti kao ja sam novi u ovom suspendovano microstripline.
Uz put ja sam koristeći Rogers 4003C supstratu.
Ja bih vrlo zahvalan za prijedloge.Pozdravi

Zdravo

Puno hvala za informacije, ali da li vi imati bilo koji Početne prijedloge, jer sam novi u Suspendiran mikrotrakasta line dizajn, ali ne i novi zamah za analizu.Thanks a lot.

bok,and it can be downloaded from this website.

Ljubezno vidjeti knjige Matthei i mladih
i to se može skinuti s ove web stranice.
frm knjige download sekciji.

koji će riješiti suerly ur prob.kao što je riješeno mina u nekim sličnim dizajnom.
s poštovanjem
abhiAdded nakon 56 sekundi:bok
u toj knjizi pokušati naći u ch.10
s poštovanjem
abhi

Hi Abhi

Hvala vrlo velik dio za sugestiju, ali sam couldnt pronaći knjigu u ovom forumu, možete li molim vas javite mi radimo na naslov knjige, tako da ja mogu pretraživati Internet.

Pozdravi
Geelani

bok,

prvi u registrirate na ovoj stranici (edaboard.com).to je free.then idite na "EDA E-knjige Upload / Download" sekcija frm mainpage iu tom forumu dati "mathei" kao word.and traži u skinite knjigu kroz slobodni mirror.

s reghards
abhi

Pozdrav Abhi,

Ja sam registrirani 6 months ago (Taj koliko sam u mogućnosti zatražiti pomoć).Ja ne mogu skinuti, jer kaže da imam neke bodove za download Anyways .. puno hvala za Vašu vrstu pomoći.

Pozdravi
Geelani

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back