sumnje u korištenje IE3D

D

ddkrishna

Guest
Imam nekoliko dvojbi u simulacijom phaseshifters na temelju CEST u IE3D
* Mogu materijali poput CEST (εr = 2100) biti simulirano u IE3D?
* Kako definirati konačne dimenzije dielektričnih podloge u IE3D, kao i za simulaciju planarna struktura s dielektrična pokriva samo mali dio strukture?
To bi bilo od gr8 pomoć ako bi netko mogao dati neke prijedloge o tome.

Bok, ddkrishna:

1.Provjerio sam ga da bude dobar sa Er do 1000 oko 10 godina.Za Vaš Er = 2100 case, JA pokušao Internet na priloženom t1.geo datoteku.Rezultati izgledaju razumni.Ako ste izmjerene podatke, ja bi biti zainteresirani u uspoređivanju rezultata.Možete poslati meni na jian (at) zeland.com.
2.Konačni dielektrika značajka u IE3D koristi volumen meshing.Čini mi se da volumen meshing svibanj ne konvergira vrlo brzo s tako velika razlika u Er.Ako si možete uzeti u obzir kao sloj, ja predlažemo da koristite beskonačan podloga za to.Beskonačni podloga je to modeliranje analitički.

pozdravi.
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Bok, ddkrishna:

Zaboravio sam spomenuti da vas jednu stvar.Molimo promijenite MaxDK u osnovne parametre od 500 do neke vrijednosti veće od 2100.To će utjecati na to kako ćemo predvidjeti valovod valna duljina za meshing gustoće.Ako koristite zadani vrijednost MaxDK, struktura svibanj neće biti dovoljno meshed dobro, a vi svibanj morati povećati meshing gustoće.Pozdravi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back