struje u stanju mirovanja (Idq) i pojačalo snage

S

springf2000

Guest
Dear All:

moje pojačalo je IMD-a je jako loše kad sam test kod niskih temperatura (ispod nule), ali na 55 (visoka temperatura), njegov nastup je isto kao i normalna temperatura, to je dobro.
koristim dioda za naknadu temperatura nanosa.
na taj način ja odlučio je da korištenje DS1870, to uzorak Idq i regulira VGS od LDMOS.inženjer i reći mi ne Idq se promijeniti kada circument temperatura se ne mijenja.ali kad testirati svoje pojačalo snage, ja nađi, na istoj temperaturi, Idq mijenja sa snagom RF ulaz!
Želim znati što je pravi odgovor! [/ u]

Tacno je da u stanju mirovanja trenutni može promijeniti sa RF ulaz / izlazne snage.Kada driven sve jače, možemo napraviti prijelaz iz klase C pojačala na uključivanju pojačala (D, E, ...) Onda impendencije postaje jako važno.

Ali istina je da vam obično neće morati nositi s ovim problemom.Pojačala se koriste u odašiljači prije antena.Na taj način imate potpunu kontrolu nad RF ulazne i izlazne snage!

Ako je vaš dizajn je linearna PA, ulazna snaga neće utjecati previše Idq (trenutno u stanju mirovanja), jer će povećati dobit ekspanzija (različiti dobici za različite ulazne sile).Obično u višestepeni Linear PA dizajn, barem u prvoj fazi će biti u klasi.
Ako je vaš dizajn nije linearna PA, stvari su različite.
Je li normalno da se nadoknadi temperaturu pomoću dioda.

PA mi je WCDMA pa, ja morati nositi s temperaturom besciljno, ali dioda kompenzirati LDMOS vrlo dobro od sobne temperature do 55, ali je ispod nule, ovaj sklop je jako loše, što ćemo činiti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back