stranih Language Interface s modelsim, sistem C

S

samuel_john

Guest
bok

tko može, dajte mi ideju gdje Strani jezik sučelja koristi se ... to je koristiti samo za svrhe testiranja ili ne podržavaju neke druge pupose ...

može bilo tko i objasniti mi gdje je sistem C koristi ... a od VHDL Verilog koriste široko Odakle dolaze u sustavu C slike .... ako to pomaže tijekom sustav na čipu (SOC) onda associalted alat sa sustavom C je sinteza to skupo ili jeftino ... ako usporedimo s drugim Xilinx i @ ltera alate ...

može ayone dajte mi ideju grube troškove sustava C alate ...

hvala ..

Quote:

Strani jezik sučelja (FLI) rutine su programski jezik C funkcije koje pružaju proceduralni pristup informaciji u roku Model Tehnologija's HDL simulator, vsim.
Korisnik napisana aplikacija može koristiti za ove funkcije poprijeko hijerarhije od HDL dizajn, dobiti informacije o i postavite vrijednosti VHDL objektima u dizajnu, dobiti informacije o simulacija i kontrolu (u određenoj mjeri) simulacija vožnji.ModelSim's FLI sučelje detaljno opisani u ModelSim FLI referencu.
Ovaj dokument je dostupan iz izbornika Pomoć ModelSim unutar ili u docs direktorij od ModelSim instalacije.

jhenxl wrote:Dug kao JA znati SystemC se uglavnom koristi za dizajn verifikaciju.
Razlog za ovo je samo novac.
Designed sklop danas su vrlo velike i verifikacije trošak naraste brže nego dizajn troškove.
SystemC uzdiže sloj apstrakcije verifikaciju i smanjuje vrijeme verifikacije.
Možete usporediti SystemC i VHDL / Verilog do C i asembler.

bok

nikoga riješiti moj problem ... atleast malo ideja bi poslužiti ....

hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back