statična?

H

HiQ

Guest
Bok svima!Moje pitanje je off topic, ali ja stvarno ne znam mnogo pametnih ljudi na taj način Bolestan 'pošta Internet ovdje.Jučer mi je netko pričao o čudan fenomen.Neki su ljudi žalite neke čudne struje unutar svoje kuće.Kad je otišao na to istražiti je potvrdio priču.Šok je bio espesially jaka kad je napuni kantu vode (stavljen na stol) i umoči ruku u njega.Oni su mu rekli da, kada je sagrađena kuća oni embeded žice ograda unutar zidina za dodatnu podršku.Mogao je biti uzrokujući potrese ili bi se isto tako biti (kao što pretpostavljam) metalne rude ili velike riznice ispod kuće?

Čudno, ali to zvuči kao mit za mene.Žičana ograda ugrađen u zidove bi lijepo Faraday ekran, pa moglo bi se očekivati da zapravo štit unutrašnjost od vanjskog polja.
Dakle, on svibanj pravedan biti statički elektricitet koji je generiran u sobi kroz trenje od sybthetic materijala, posebice u suhom zraku.

Samo ne postoji iskra kao što se i očekuje od statičkog buildup.Samo stalna električni šok kao kada dodir akumulatora sa mokrim rukama.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back