Stari brbljarija IK Datasheet potrebno

K

killex

Guest
Bok.
Ja sam obličje za podatkovne tablice od TC17G042AF-0108 vozač vodio od Toshiba.Pogledao sam na Toshibinim stranicama i na Freetradezone stranice, ali na prvom podatkovne tablice ne postoji, dok se na drugom ovo podatkovna tablica je dostupna samo plaća pretplatu.Bilo tko imati ovaj Datasheet?
Nego

killex wrote:

Bok.

Ja sam obličje za podatkovne tablice od TC17G042AF-0108 vozač vodio od Toshiba.
Pogledao sam na Toshibinim stranicama i na Freetradezone stranice, ali na prvom podatkovne tablice ne postoji, dok se na drugom ovo podatkovna tablica je dostupna samo plaća pretplatu.
Bilo tko imati ovaj Datasheet?

Nego

Nego, ali to nije točno što Sam bio obličje za ...
Sam bio obličje za podatkovne tablice s pinout i programiranje methode za ovaj IC (to je montirana na TLMM501B2 vodio matrica 16x16), a ja bih da Pilote ovaj prikaz.
Hvala, bilo kako
PS: Pogledao sam u svemu moraju koristiti tražilicama (Google, Altavista, Lycos, MSN ...) bez nalaz ništa

killex wrote:

Nego, ali to nije točno što Sam bio obličje za ...

Sam bio obličje za podatkovne tablice s pinout i programiranje methode za ovaj IC (to je montirana na TLMM501B2 vodio matrica 16x16), a ja bih da Pilote ovaj prikaz.

Hvala, bilo kako

PS: Pogledao sam u svemu moraju koristiti tražilicama (Google, Altavista, Lycos, MSN ...) bez nalaz ništa

Bok svima
Imam jednak problem previše.

No, podaci koje sam pronašao su:
TC17Gxxxx je velika obitelj Toshiba Maskirani Gate Arrays (Custom maskiranom)
TC17G042AF je IC dio ove obitelji, tako da nema standardne podatkovna tablica je na raspolaganju.

TMM501B2 je vodio modul supplyed od Toshiba, te IC prisutni na ovom brodu
je self made by Toshiba koristeći knjižnica koje nudi ova tehnologija.

Jedini način na koji ja vidim je da se obratite izravno Toshiba vidjeti ako neke informacije još uvijek prisutan (pokušao sam to ali bez odgovora).

Ako netko drugi ima drugačije informacije kontaktirajte me na ovaj forum
ja provjeriti to 2 puta svaki tjedan.
Hvala unaprijed.

Pogledajte ovdje, ovo je vrlo sličan modul:

http://www.datasheetarchive.com/search.php?search=TLMM503B2U&sType=part

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back