Stand alone PIC-a copier / programer?

Ive 'dizajniran par home-zakuhati visokog napona programera sa serijski port vezu s PC-a sklop je jednostavan dosta ...Jedan programer je 18F2320 temelji i drugih bio temeljen 16F88 ...Uglavnom ako ste isključili circuity za prebacivanje VDD i Vpp do cilja, a za cilj toggling PGC i PGD igle pomoću naredbe i specifikacije navedene u dokumentu Programiranje specifikacije za taj poseban cilj uređaja ...Snaga i komutacijski sklop primjeri su posvuda ...Pogledajte programer uporabu na www.ic-prog.com site-a i biti siguran to provjeriti ICD2 klon shematski na Lothar Stolz's stolz.de.be web stranice ...Mislim da postoji nekoliko na uporabu ovog foruma kao i ...

Izgradnja 'samostojećih copier' je druga stvar i strujnih krugova ovisit će o tome koliko podatke trebate tampon ili dućan iz 'izvor' PIC-a ...Ako vam je potrebna sposobnost kopiranja većina PIC flash uređaja, ti si idući u morati međuspremnik 64 Kbytes (postoji nekoliko PIC uređaja s više od 64-Kbytes ili 32-Kwords flash memorije) ...Možete koristiti 8-pin 64-Kbyte I2C serijski EEprom poput 24LC512 ali mislim da bih ga pronaći će potrajati nekoliko minuta da napiše puni 64-Kbytes to ...Također možete razmotriti korištenjem jednog ili dva 8-pin 32-Kbyte I2C serijski ovnova, poput onih iz RamTron koja će biti znatno brži i zadržati podatke poput EEprom ...

Sretno s projektom ...Regards, Mike

Mike, bojim se u moj neshvaćeni 'samostojećih programer' dio, i značilo, trebam programer koji neće biti spojen na pc programiranje, dok slika, odnosno mobilnom uređaju heklati može bljesak s pic kroz icsp

thx

Žao mi je, mislio sam shvatio Vaše potrebe ...Jednostavno sam bio opisuje moje RS232 programeri za Vas u smislu 'moć' i 'prebacivanje' sklop primjera koji sam osumnjičeni će biti potrebna u gotovo svakom ICSP programer ...

Čini mi se tvoj "stand-alone programer 'bi LCD zaslon i push-dugme, da, ne?I još uvijek bi trebalo strujnih krugova za prebacivanje cilj VDD, Vpp, PGC i PGD?I još uvijek bi trebalo memorije za snimanje 'izvor' PIC-koda, EEPROM, idloc, i konfiguracijski podaci?Je li to fer pretpostavka?

Best regards, Mike

LCD?Nije potrebno, lemme objasniti malo više, prvo ću kopirati moje hex u moje programer.onda sam se programer i mogu kopirati heklati hex u MCU kroz icsp onoliko vremena kao što želim.indikacija za heklati primjerak je završio na čelu mogu koristiti b

to može biti korisno kada u potreba za modernizirati hex često u industriji te u ne želite koristiti laptop / pc icsp bljesak, samostojećih kopirnog uređaja će učiniti isto th

I belive napravio u razumjeti

thx

meni isto trebaju takve programer koji se mogu učitati hexfile iz pic / eeprom u drugu fotku bez upotrebe PC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back