SSoch susreta Floorplan

C

ch1pz

Guest
Bok,

Sam raditi sa susreta sada za samo tijekom tjedna i naučili osnovama iz uvoza za dizajn do konačnog usmjeravanja.

Bio sam zainteresiran za stvaranje više apstraktne oblike ipak, umjesto normalnog ili trg pravokutnik.JA ištanje to probati izradu "L" oblika floorplan sklopu susreta, ali nisam siguran kako bi to učinili.

Trebam li se dodijeliti lukama unutar moj I / O zadatak napraviti ovu datoteku na "L" oblika tako prisiljavajući floorplan slijediti kostim?

Bilo kakva pomoć u vezi ovog tipa pitanje bi bilo vrlo cijenjena!

Hvala na vašem vremenu.

Bok,
U susret pred prostor učinit ćemo općenito kat plan, floorplan opcija navedenih u susret.floorplan-> floorplan odrediti.u ovom u imati odrediti koordinate u ćeliji, u mogu igrati oko s floorplan opcija.

Koju verziju SSoch su koristite?
Jedna od ikona u susretu floorplan pogled toolbar je alat za modificiranje bloka.Ako da kliknete ikonu, a zatim kliknite jednu od ugla blok i povucite miša prema u centru blok će stvoriti "L" oblika.I'll post točan ikonu da sam razgovarao abotu u ponedjeljak.JA dont 'imati pristup to kada nisam na poslu.

U floorplan pogledom susreta, tu je "stvoriti rectilinear" atribut.U mogu kliknuti na ovaj, i stvoriti rectilinear struktura

check this

http://www.edaboard.com/ftopic149482-0-asc-0.html

ya, rekao je kako je u morati koristiti creatre rectilinear a zatim upotrijebite IO pin zadatak kao u like ...

jedan sumnje o ovoj raspravi.Bilo da se radi o stvaranju rectilinear floorplan ili bilo koji stvarajući rectilinear objekt unutar floorplan?

Ako se pitate, da je o tome kako stvoriti rectilinear objekt unutar floorplan, onda možete proći kroz tutorial dtml nalazi u direktoriju u vašem daru instalacijski alat dir.

Ako želite rectilinear floorplan, onda mislim da se morate igrati sa def.Ne postoji mogućnost (vidljiv meni) iz GUI navesti bilo koji rectilinear floorplan.Ispravite me ako sam u krivu.

Da li je opcija, odaberite ispravan prikaz (pogled floorplan), a zatim će se u jednoj kartici stvoriti rectilinear ili nešto slično .........

ovo možete koristiti za stvaranje rectilinear floorplan ili stvoriti rectilinear Regija / ogradu unutar ur floorplan previše ...

igranje sa def ... onda u trebate znati točan koordinira ... Najlakši način je da koristite kreirati rectilinear komunalne ....nada ovo pomaže
Prasad

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back