SS ili FF

Y

Yakeen

Guest
Imam problem u izboru najgorem slučaju o diferencijal paralo i OTA dizajn.
Možete li mi reći o korištenju SS ili FF za ove dvije varijante.
Hvala.

Pitanje nije baš jasno.Može biti više razraditi ugoditi?

Prvo, ja sam još uvijek projektiranje i paralo i OTA se koriste u cjevovod ADC.Budući da činim sve analize u vezi dizajna postupak takvih krugova, želio bih znati koji model simulacije (SS-a, FF, SF, FS i TSMC modela) trebao uzeti u obzir u mojim analizama glede oba OTA i paralo, tako da to uzeti u obzir najgori case study?

Trebali bi razmotriti sva četiri slučaja u vašem simulacije.Najgori kutak slučaj će biti slučaj koji vodi do najgorih učinkovitost Vaše specifikacije.

U najgorem slučaju, potrebno je razmotriti napona i ekstremnih temperatura je također

Upoznali smo se vrlo čudne situacije u post-SIM modula i šestar, "SS" i "FF" je bio u mogućnosti da rade jako dobro, međutim, "TT" nije rad, što nije u redu?

Uglavnom svi proces kutovi su važni.Ponekad kad su projektiranje bilo tekuće faze, FS i SF će biti pogodak loše.Tako svi proces kutovi su važni.

Dolazak na ostala pitanja,
Upoznali smo se vrlo čudne situacije u post-SIM modula i šestar, "SS" i "FF" je bio u mogućnosti da rade jako dobro, međutim, "TT" nije rad, što nije u redu?

Ja ne mislim da stvari mogu ići u krivu kada TT SS i FF se fino.Probajte i trčanje statističke simulacije i saznati da li je to slučaj.Vaša fab bi također trebali imati neki statistički modeli.

annbyr wrote:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back