spojiti puno GDS za jednu datoteku?

C

calibre

Guest
Mogu provjeriti tsmc standardne ćelije knjižnicu, postoji toliko mang standardne ćelije, ali kad sam potok u knjižnici, postoji jedna datoteka za sve stanične GDS, kako se spojiti sve standardne stanice GDS za jednu datoteku?

to je norma stvar za učiniti, u. bi GDS na vrh stanice i GDS će sadržavati sve stanice uključene u taj vrh stanice, tako u. samo trebate napraviti Top ćeliju i instantiate sve standardne stanice u. potrebne u to onda izvoz GDS file ovog Top Cell

Bok, safwatonline ja naći ne postoje bilo vrh stanice uključene ove standardne ćelije, tako da sam lutati postoji način za spajanje puno GDS jednom GDS datoteku?

zapravo, ako ur koristeći ritam kada je u izvoz potok u. mogu samo ime knjižnice ime i ne unosite stanica ime onda izvezena datoteka će sadržavati sve stanice unutar knjižnice pod nazivom

ako smo koristeći istu GDS naredbu. Korištenje listlib naredbu slijedi GDS podataka onda će se prikazati sve instance unutar tog potoka i prvostupanjskog za prikaz je vrh stanica ... [Size = 2] [color = # 999999] Added nakon 14 minuta: [/color] [/size] [quote = safwatonline] ovo je norma stvar za učiniti, u. bi GDS na vrh stanice i GDS će sadržavati sve stanice uključene u taj vrh stanice, tako u. samo trebate napraviti Top ćeliju i instantiate sve standardne stanice u. potrebne u to onda izvoz GDS datoteku ovog Top Cell [/quote] Slažem se, ovo je također ideja imam u mom umu. Novi mobitel koji ste stvorili i instanciraju sve standardne stanice u. potrebno kada je u izvoz je to će postati vaš top stanica. Ako je vaše pitanje je spajanjem drugačije GDS jednoj GDS samo w / o top stanica, ja dont imati bilo koji ideja o tome. Je li to doista moguće? ... Nadam se da netko zna ......

[Quote = Teddy] http://www.artwork.com/gdsii/gdsfilt/file_merge.htm GDSII relativelty je lako razumjeti i dobro dokumentirana. Najbolji alat za učenje o tome je Google ... [/quote] Bilo besplatni alati:?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back