spektra s-parametar mjerenje

S

sedighe

Guest
Hi Friends

želim dizajn pojačalo RF pomoću SR706 (polyfet tranzistor).na prvi trebam s-parametri za visoke snage magnetizacija.
Imam mrežni analizator (Anritsu MS620J).Trebam vašu pomoć da mi odgovorite da li ja mogu iskoristiti ovaj uređaj za musearing S-parametara.i vodič mene kako?

hvala

2-port mjerenja?Traži Agilent, Anritsu web stranice ..Mnogi dostupnih članaka.

Hi there,
Zašto ne jednostavno koristiti sij parametre predviđeno u datasheet?Mjerenje sij parametara visoke snage tranzistora mora obaviti (ili s) iskusni tehničar.Precizno mjerenje S22 zahtijeva malo prigušenje na Port2 od VNA.Jedan jednostavan pogreška i ubiti Port2 vaše mreže analizator
Mosieur_Oiso

Visoka snaga S11 i S21 možete izmjeriti teoretski bez problema pomoću mrežnog analizatora.Pazite da vam je potrebna velika snaga prigušnik na izlazu ne don t štete NA.SR706 može isporučiti 300W ( 55 dBm), tako da ćete trebati barem 40dB atenuacije nakon pojačalo.

Za mjerenje izlazne odgovarajuće impedancije kod visokih snage bolje je koristiti sustav opterećenja poput Pull Maury ili Focus.

ww.maurymw.com
www.focus-microwaves.com/

vfone wrote:

Visoka snaga S11 i S21 možete izmjeriti teoretski bez problema pomoću mrežnog analizatora.
Pazite da vam je potrebna velika snaga prigušnik na izlazu ne don t štete NA.
SR706 može isporučiti 300W ( 55 dBm), tako da ćete trebati barem 40dB atenuacije nakon pojačalo.Za mjerenje izlazne odgovarajuće impedancije kod visokih snage bolje je koristiti sustav Load Vuci kao Maury ili Focus.ww.maurymw.com

www.focus-microwaves.com/

Hi there,
Prema onome što ja mogu vidjeti na datasheet od SR706 dostupan ovdje: http://www.polyfet.com/dsheet/SR706.pdf Zin i Zout su indicirani za VDD = 28V, 1200mA = Idq i pućiti = 300W, zar 't to ono što želite?
Baš kao vfone spomenuto, najbolji način za mjerenje snage na visokim S22 koristi automatizirani Load Vuci sustav, a opet, ako niste iskusni u tom području, ja bih preporučio da ne to učiniti samo po sebi ...
Možete koristiti predpojačalo na Port1 od VNA i još uvijek mjeri u DUT S11.Ako imate R, A i B kanala dostupnih na vašem VNA, trebate umetnuti spojnik između predpojačalo i DUT, i povezivanje CPL na R kanal VNA, i ISO na kanal VNA (i kalibrirati s tim).
Mosieur_Oiso

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back