Spectre

J

Johnson

Guest
Sablast je sada uključena u SPB16.0, je li u mogućnosti simulirati AMS Spice datoteke?

Bok,
Mislim da misliš SPECTRA i to je bio dio SPB od 14.
Kompletna SPB paket uključuje Allegro SI.

Pozdravi,

M

majnoon wrote:

Bok,

Mislim da misliš SPECTRA i to je bio dio SPB od 14.

Kompletna SPB paket uključuje Allegro SI.Pozdravi,M

Bok,
To je ono što sam mogao sabrati iz kadenca dokumentaciju:primjer 8-1 Spice da DML MacroModel[Vanjski Model]Jezik SPICEDML: (Language Tlsim) ili Ne Jezik oznake potrebne za Tlsim (zadano)Verilog AMS-u DML MacroModel
Jezik oznaku u DML Iocell MacroModel prevodi za Spectre u Verilog-HAM modela.
Primjer 8-2 Verilog AMS-u DML MacroModel[Vanjski Model]Jezik Verilog-AMSDML: (Jezik Spectre)Točno Diferencijalni modeli u Spice i Verilog AMS-u DML MacroModel
Jezik oznaku u DML 8-terminal Iocell MacroModel prevodi za Tlsim propust u pravi razlika modela.
Da biste odredili različite Language selection, unesite-em opciju u ibis2signoise.
Non-standard za DML MacroModel
Jezik oznaku u DML Iocell MacroModel prevodi u (koji je, šibice) bilo HSpice, Spectre, ili Tlsim u ne-standardnom jeziku modela.
Ove situacije primjenjuju, osim u slučajevima gdje ćete unijeti-em opciju u ibis2signoise.
Komunalnih ibis2signoise prijevod podržava samo jezike opisane (VHDL-AMS nije podržan).
Pokušaji da se prevoditi ne-podržanih jezika generira poruku o pogrešci i završiti proces prevođenja.
Iznad je od Allegro Si.

Pozdravi,

M

Na taj način posrijedi je u mogućnosti simulirati Verilog-AMS!Sad moram tražiti valnog viwer alat!Da li vi imati bilo koji sugestija?

Sandwork Design imao gledatelja kompatibilan s kadenca.
Oni su sada u vlasništvu te momački:

www.synopsys.com

Pozdravi,

M

Johnson wrote:

Da li kadenca ima vlastiti viwer?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back