simulacijom na udaljenom računalu u HFSS 9,0

D

DanTheMan

Guest
Hi, se bilo tko znati kako to simulirati na udaljenom računalu koristeći HFSS 9,0?Tu je dio programa u kojem možete odrediti IP od stroja na kojem želite pokrenuti simulaciju ...

Međutim, nakon što je događaj na taj način, to ne stvarno funkcionirati, vraća pogrešku ...

Da li cilj stroja potrebno je imati instaliran HFSS?Da bi se to radi?Bilo koje druge mjere opreza?

Hvala,/ Dan

Svatko ima rješenje za ovaj problem još?Thanks a lot,/ Dan

I neke tijelo ima neke documentaction o tome kako se to učini
Ugoditi pošta Internet
ovdje

Obaviti u znači da prođe kontrolu miša i ekrana H / F / S / S na za korisnika na udaljenom ip?Ako ste gledati online radionica o / n / s / o / f / t website za D / e / s / i / g / n / e / r, oni pokušavaju to učiniti, ali nije sasvim riješiti.Na taj način JA pogodak udaljenom računalu mora imati H / F / S / S instaliran.

Mislim da omogućuje korištenje mreže značajka na WinXP (Remote Assistance) i morate da omogućite tu značajku (nije instaliran po defaultu) za to to funkcionirati.

Za sada, to je sve što mogu reći.

Element7k
DanTheMan wrote:

Hi, se bilo tko znati kako to simulirati na udaljenom računalu koristeći HFSS 9,0?
Tu je dio programa u kojem možete odrediti IP od stroja na kojem želite pokrenuti simulaciju ...Međutim, nakon što je događaj na taj način, to ne stvarno funkcionirati, vraća pogrešku ...Da li cilj stroja potrebno je imati instaliran HFSS?
Da bi se to radi?
Bilo koje druge mjere opreza?Hvala,/ Dan

Ne, ne, ne dečki ...

U HFSS 9, jedna od opcija određuje želite li pokrenuti analiza na udaljenom računalu.Na primjer za korištenje udaljenog procesorsku moć računanja, a zatim dobiti rezultate prikazane na izvornom računalu.

Put to je korisno je ako imate više od jedne stroj u kući / itd.i možete pokrenuti simulaciju na različitim računalima sve to s jednog terminala.

Pa ipak, Ive 'bio u mogućnosti to učiniti zbog različitih pogrešaka na koju se poziva HFSS našto trčanje daljinski simulacija.Zato sam bio izvjedljiv ako postoje neke smjernice o tome kako pokrenuti simulacije daleko.

Hvala,/ Dan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back