sigurnosni kontroler?

J

jit_singh_tara

Guest
kako implementirati stanju kontroler, tj. ako ne uspije 1 kontrolor druga bi trebala početi i prikazivati operacijski 1. kontrolera neuspjeh .... ja ne želim koristiti UART.

Sustav se zove redundantni sustav, jedan sustav je čuvanje glavnih sustava u slučaju kvara.

Iz vašeg super kratak opis, to je samo informacija mogu vam dati ... ne trebate UART (samo osjećam kao da govore, jer ne znam što sustav govoriš).

Pokušajte biti više sustavno u postavljanje pitanja.

trebate prepoznati potencijalne kvarove.Recite vaše termoelement nije uspio na prvi kontroler - Mikroprocesor je pa ipak rad i trebao bi biti u mogućnosti to prepoznati neuspjeh i poduzeti odgovarajuće mjere.U slučaju kada vaš mikrokontrolera nije iz bilo kojeg razloga, "pas čuvar" ili naplatu pumpa kontroliranje promjenu štafeta će prestati biti 'nogama', a time i relej bi pad out.Ako je kontroler ispravno radi, vaš kontroler bi preklopni port pin udariti čuvara / naknade pumpe.

Stoga vaš krug pas čuvar bi pad štafeta jesu li:
1/the jedinica izgubila vlast
2/the mikrokontroler zaustavljen izvršavanju
3 / neuspjeh je otkriven

Osim toga, ja bi barem termalne termalni osigurač ili prekidač bimetal u skladu s grijačem u slučaju grijač je okrenuta na potpuno i izazvao overtemperature stanju.Nikad ne vjeruj računalo!Dizajn kritičnih sustava navedena je u Europskoj uniji dokumenta EN6xxxx čiji točan broj mi bježi u ovom trenutku u vezi stroja sigurnost i sigurnost sustava.Ja bih Predlažemo vam da učinite Google za to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back