Sigma-delta modulatora integrator pitanje

L

ljy4468

Guest
Pozdrav svima ~ Imam pitanje o SDM je intgrator. kad smo Model integrator kao z-domeni (vidi attatched) neke knjige (analogni integrirani sklop dizajn: Martin) objasniti kao (b), ali neke knjige (Richard Schreier) objasniti integratora kao () što je točno? Tako sam zbunjen. Netko mi daje pomoć molim Hvala unaprijed

zapravo drugi jedan ima v / z = (Z ^ -1) / ((Z ^ -1) -1) mislim drugi je iskoristio jednu, kao da ima zastoj u naprijed putu

Hvala, safwatonline! što je razlika da kašnjenje u naprijed-putu? mi objasniti više detalja molimo

Obje su integratora odnosno kako će vam pružiti potrebnu NTF (1-z ^ -1). Jedina razlika je da STF prvog jednom = 1, a za drugi je z ^ -1 koji je jednostavno odgoditi (tj. izlaz je isti kao i ulaz, ali sa zakašnjenjem). Ponekad kada implementirati digitalni SDM (kao u PLLs IR DAC), morate registre da se nalazi na putu prema naprijed a ne šalje jednom smanjiti svoj kritični put i enalle veće brzine sat (ista ideja kao cjevovod). Također, za velike narediti jednu petlje, to može utjecati na stabilnost (ali nisam siguran da je).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back