serijski programiranje na Proteus - Problem max232

W

wolverine123

Guest
hej dečki sam bio težak za simulaciju serijski programiranje na Proteus i pokušao poslati karakter, ja dodao virtualni terminal na početku prije prolaska kroz max232 i ja mogao vidjeti lik u redu ... ali nakon prolaska kroz max232 ja nikada nisam dobio isti lik opet ... kao i ako ste '' ja bih se '_' nakon prolaska kroz max232 .... može bilo tko ugoditi pomoć: S

Nitko ne može odgovoriti na vaše pitanje bez svog kruga Provjerite svoj krug dvaput. Samo mogući problem je s kruga Nandhu

Sjetite se da Maks učinkovito preokreće svoj signal. Morate ga poslati kroz drugu Max

Sljedeći slika prikazuje tekst koji se prenosi u redu ali sljedeći nakon prolaska kroz max232 pokazuje nešto drugo No, ako je uzimajući obrnut zatim ja navika vidjeti željeni izlaz kad sam spojiti serijski kabel i testirati izlaz u HyperTerminal??

vterm u ISIS mora biti okrenut spojiti mx232 u simulaciji ... ste odabrali obrnuti RxD i TxD u vterm svojstva?? možda je to problem ...

Znam to vrlo stari thread, ali želim staviti odgovor postoji samo obložiti netko tražiti. Desni klik na virtualni terminal, uređivanje svojstva, promijeniti od normalne do preokreće.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back