senzor pitanje

B

bbexpress

Guest
Hi everyone,
Želim napraviti projekt s dubak će pripaliti sa svakim korake.Mislim da mi treba jedan senzor za montiranje neke gdje oko valjku za aktiviranje LEDs sa svakog koraka korisnika.Može bilo tko popuštanje mene kakvu senzori mogu koristiti i na vezu da biste dobili da senzora.Neke komentare, ideje su poštovati.

JA dont 'stvarno shvatiti što u pokušavate činiti, ako želite ozariti podu kada je u setp na sebi, možete koristiti preassure senzor samo jednostavno prebaciti pod blok u idu u korak u tako da će uključiti swqitch s vašom težinom.

Mislim da je ono što im koristiti u shoe soles je mehanički prekidač.Jedini je gust i squishy dovoljno da postoji velika raseljeništva kada stoji na koje pješice.

Nope, vi ste mi misunderstood
Što
sam pokušava učiniti, ja potreba jedan senzor za montiranje na "Walker" (ne na ljude), pa su ga ljudi koriste invalidnosti,
morat će uključiti LEDs jer ovaj korisnik je gluh (ne može čuti na svim, ali on može vidjeti).Mislim da će koristiti jednu IR predajnik i prijemnik.
Jedini stvar JA dont znati je da, kada korisnik ide (hoda), neke stvari promijeniti kao raseljeništva, brzina ,.... koja vrsta senzor mjeri koja može promijeniti, a on se zaustavlja hodanje, senzor također prestati.

senzor ---------> IR odašiljač ---------> IR prijemnik -------> LEDs prikazuje
To
je sve moje projekta
Hvala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back