Self pogon full duplex RS232C, RS422 konverter za

F

fjpompeo

Guest
Trebam self powered obosmjeran RS232C, RS422 konverter za prijenos programa i od brazilske marke WEG PLC.Da biste to učinili navedene sučelje je potrebno.

Samo igle na RS232C strane će se koristiti su DB9 konektor 2, 3 i 5.

Pozdrav,

Fernando - Pozivni znak PU2PLL - Brazil

Bok,
Po sebi napajanje, ako znači uzimanje te snage iz TX signala RS232, ja bih vam savjetovati protiv toga jer bi ograničenje struje za RS422 vozača.Pravilno način je korištenje Max232 kao uređaj slijedi Max 491 kao što je IC RS422 s lokalnim 5V za napajanje sučelje, koje će raditi u svim uvjetima, inače Murhy duh će se prikazati svoje ružno glavu i na.

Pozdrav,
Laktronics

Ja bi se složio sa laktronics, ne pokušavajte ovo radi sa samo tri pinski serijski port.Postoje self powered pretvarači na tržištu i oni raditi.Međutim, oni se oslanjaju na korištenje opcionalno RS232 kontrolu igle kao izvore napajanja.Naime, RTS i DTR.Da biste koristili te pretvarači, PC softver mora postaviti RTS i DTR na odgovarajućoj razini i držati ih tamo.Ako OS ili neki drugi softver pristupi da je serijski port i promjene tih kontrola linije, konverter postaje bez pogona i komunikacija ne uspije.

Jednostavniju i neprobojne rješenje je da se moć negdje drugdje.USB port je namijenjen 5 V napajanja za vanjske uređaje.JA će predlagati kupnju USB konverter RS232.Otvorite ga prema gore i spojiti na 5 V napajanja da se napajanje za vaš MAX232 primopredajna i vaše RS422.Onda svi zadovoljni.Kola dobiti namjenski izvor energije koji je stabilan i OS vidi serijski port sa svim pravilan mapiranje i bez posebne kontrole pin postava.

----- Steve

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=156484

kako bi je "full-duplex", to će trebati preinake, ali nakon što vidite ovaj sklop i razumjeti kako to radi trebali biste biti u mogućnosti to učiniti ..

sve što možete učiniti je samo to probati Internet ..

rgds,
ianp

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back