Saznajte dizajn audio pojačalo za početnike

K

kristanto

Guest
Želim naučiti kako dizajnirati audio pojačalo od nule.JA pretražen puno knjiga, i otkrio sam "elektroničkih uređaja i Circuit Theory" Robert Boylestad.Je li dobro?Ako je ta knjiga je dovoljno dobar, molim recite mene što ja knjigu morate pročitati nakon što sam pročitao tu knjigu?Nažalost, moj engleski je bio strašan.Hvala.

Bok,

Nakon što ste savladali Boylestad znanje, pokušajte knjiga Sonthheimer, Projektiranje audio sklopovi.Ima vrlo dobro objašnjenje za projektiranje audio ampps i slično.ali njegov nije dostupan ovdje

Ja predlažem da ovaj odličan site:

http://sound.westhost.com/index.html

I ove temeljne knjige:

High Power pojačalo zvuka Construction Manual - G. Randy Slone

High Efficiency Audio Snaga pojačala - Ronam Van der Zee

Audio Power Amplifier Design Handbook - Douglas Prehrana

Oh yeah, slažem se s rkodaira, Rod Eliot's website ima hrpa od vašeg interesa.

rkodira, soory ...Želim pitati o temeljnim knjige koje preporučuje.Imate li e-knjiga za koje knjige?Ja relly potreba taj knjiga, ali nisam dovoljno novca za kupnju knjiga koje (sam vidio na Amazone).Molim ....

Zdravo

Možete pogledati ovdje

H ** ps: / / instruments.no-ip.org

Na ebooks mapi imate puno priručnici

Pozdravi

Pozdrav, Vi svibanj pretraživanje Google ili Wikipedija na linkove vezane uz zvuk ili audio pojačala dizajn.
Također možete vidjeti na akustičnoj knjige ili knjige kao Malvino za osnovni sklop audio pojačalo.
To bi bilo početi od nule.

Srećom, možete naći dvije knjige (Self i Zee i jedan dodatni: Duncan) da sam preporučio, u e-books download / upload sekcija Edaboard (probati slobodan ogledalo linkove ako nemate dovoljno bodova).Put "pojačalo" u okvir za pretraživanje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back