sat streching

S

shastri.vs

Guest
ono što je sat streching i zašto je to učinjeno?

Posavjetujte http://www.nxp.com/acrobat_download/usermanuals/UM10204_3.pdf I2C specifikacija

Ja sam molba općenito, a ne s obzirom na I2C.
Bilo kako ću proći kroz doc.

Ne mislim, taj izraz ima opće značenje izvan I2C tehnologije.Ili da li vi znati bilo koji?

Ja sam dizajniranja modula ROM-wrapper.Jedan od izlaza Ready, odlazi na glavni kontrolor (ARM), koristi se protežu sat ARM.
Sat istezanje istezanje znači visoke ili niske trajanju od sat ili mehanizam kako bi čekati CPU Ready signala.
U drugom slučaju to je poput CPU doesnt odaberite (CS signal) ROM dok spremno se tvrdi.
koja je ispravna?

S obzirom na tvoj zadnji post, ja ne razumijem vaše početno pitanje.

related to your application, independant of existing or non-existing general use of the term.

Definirali ste posebno značenje sata proteže
se odnose na vaš zahtjev, nezavisno od postojećih ili nepostojeći opće uporabe tog pojma.To je u redu, ali što vaš zapravo molba za?
the input CLK in high or low state, which is just another word for a completely statical clock.

Što se tiče ARM technlogy, primijetio sam, da neki originalni ARM datsheets spomenuti mogućnost istezanja
CLK ulaza u visoko ili nisko stanje, što je samo druga riječ za potpuno statical sat.Nisam vidio ovu vrstu sata manipulacije spominje se odnose na memoriju sučelja rad i sumnjam, ako je to bilo koristiti u tipičnom ARM aplikacija.

a clock.

Čini mi se da HREADY običaj Predlaže se protežu memorije cikluse nego istezanje
sat.

Kao osnovni problem, mnoge varijante ARM ne pružaju SPREMNA kontrolu vanjske memorije sučelja.Ali ja ne mislim da je sat manipulacija je odgovarajući zamjenu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back