Sat Routing

P

prithivikumars

Guest
Bok,

U 7 procesu metalni sloj koji metalni sloj poželjna je za usmjeravanje sat?Što je razlog?

Prithivi.

Bok,
Mislim da je 7 sloj je bolje smanjiti kašnjenja i moći konzumirati u sat stablo.

Bok,

Ako smo put u 7. metalni sloj ćemo imati više kapacitivnim efekt.To će dati još pravo odgoditi.

Ispravite me ako sam u krivu.

Prithivi.

Nisam stručnjak na tom području.Možda sam u krivu.Tu je kompromis.Vi znate da Zastoji su funkcije C i R. Ako smo put 7. sloj da ćemo imati više capcitive efekt, a manje resistif jedan.

ponekad se gornji sloj deblji ...pa samo koristiti standardne sloja i pustiti usmjerivač učiniti stvari za vas.
Fred

prvi sklonost vrijedi i za snagu
metalni 7 i metalni 6 ide za moći i preostale viši slojevi će ići na sat bcz usmjeravanje za veće slojeve otpora je manje pa manje ir kap

Bye brinuti

Srednji slojevi usmjeravanja, kao što su 4, 5, i 6 imaju tendenciju da imaju iste karakteristike kako sat može se više može očekivati na one slojeve.Također, manje vias su potrebni za spajanje metala 2 sata pinova na flops.Kao što je navedeno od strane jedy206, Pokrivni slojevi su ponekad deblja, a kao što je navedeno od strane vlsitechnology, Pokrivni slojevi su uglavnom rezervirana za vlast.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back