S7-400 (komunikacija neuspjeha s IM151)

Z

zare.v

Guest
Ja sam nedavno suočio problem za naše PLC (S7-400) koji kontrolira naše Elektro-kompresor. (Možete pronaći našu konfiguraciju u ovoj adresi: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=996387 # 996.387 )
Naš site je PLC komunikacije pamet preko dvije staze, jedna je preko "Fiberoptics Modul Profibus" (OZD Profi 12M) i drugi je putem ET200 S (IM151: 6ES7 151-1AA02-0ab0).Problem je IM151 neuspjeh komunikacije s PLC, Na IM 151 "SF", vodio je osvijetljena i "BF" vodio je trepće, na CPU "BUS2" također je trepće.
Ja reloaded konfiguracijske datoteke na PLC, zamijenio IM151 sa zdravom jedan, čak i promijenio interkonekcije kabel ali problem nije fiksna.
Ja jako zahvalni ako me netko može savjetovati na rješavanje stvari.

mi koristimo iste plc S7 400, u našim cementom plant.bus fault nastaje zbog lošeg kraja prestanak cable.profibus Profibus kabel je paralelno na sva IM 151 modula, ali Profibus kabel na kraju IM151 modul bi trebao biti svršen (tj. fizički zadnji IM modul u mreže Profibus).kraju raskid je učinio stavljajući umakanje swith "na", koja je na Profibus konektor, svi preostali Profibus conectors umočiti prekidači su na "off" položaj ostalih mudar bus kriv će treptati.

sistem greška će se dogoditi kada svi moduli koji su dodijeljeni u plc projektu ne priznaje plc.i problemi vezani su uz,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back