RS-232

G

gg

Guest
Oprostite, ja želim da prenosi podatke iz mog RS-232 sučelje sklop računala.Mogu ja pravedan iskorišten TD pin i pin GROUND?Hoće računalo prima podatke?

Dio toga, moja RS-232 sučelje cirucit koristi ženski konektor i moj računalo je također koristi ženski povezivanje.Stoga, kako bi stvorili serijski kabel, mogu ja imati oba kraja s muškim konektor na sebi?Ako može, kako da ja povezati RD klin i TD klin za oba kraja serijski kabel?Ja sam stvarno zbunjujuće bout koje povezuju na koji pin pin konektor muški za oba, ugoditi pomoć mene vanjska strana!Hvala ...

Bok,

Da, računalo će dobiti podatke, ali potrebno je onemogućiti sve usklađivanje metoda (XON / XOFF i RTS / CTS) na računalu.

Ako je za kućnu uporabu, a ako odbor je također dizajniran, možete graditi kabel želite koliko pinout je pravo jedno i nalazi se u skladu je functionnality svake pin (RD / TD).TD pin na računalu mora biti spojen na pin RD vašeg odbora, RD pin na računalu mora biti spojen na pin TD svoje odbora i GND od oba kraja moraju biti povezani zajedno.

Ako je, za industrijsku uporabu, a ako odbor je trenutno pod dizajn, bolje je da bude u skladu sa standardnim pinouts i nacrtati svoje odbora pinout u skladu sa standardom.To je vrlo lako za pronaći standardne kabele nigdje.Ako je Vaš odbor je graditi, tako da možete učiniti kao describded iznad (kućnu uporabu) i buils svoj specifičan kabel.

Također biti opreznije u dužini kabela, koja ne smije iznositi više od 15 metara.

Ovo je dobar link za standarde RS-232 kabel za crtanje:

h ** p: / / www.lammertbies.nl/comm/cable/RS-232.html # igle

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back