W
Walker
Guest
Poštovani, Pišem Vam iz Španjolske, moje znanje vrlo je ograničena.Želim izgraditi na dimnjak za HF antene (primanje sam) ideja ja sam ga vidio u Nizozemskoj, ali je neprofitna, ali informacija.Tretman proširiti dobit od prijemnika radar presresti.
Bend koji interesi da me se Ka 34,3
Vidio sam ove fotografije:
www.flitsservice.nl/techniek/images/Image2_2.jpg
www.flitsservice.nl/techniek/images/Image7_2.jpg
(refresh ili F5)
antena i drugi vanjski rep membrana koje se uklapaju u antenu, bez demontaže.U ovu fotografiju možete vidjeti unutrašnjost antena, razlog zašto stožac nije tako velik, jer je unutrašnji valovod ali grijeha?
www.forocoches.com/foro/attachment.php?attachmentid=151950&stc=1&thumb=1
www.forocoches.com/foro/attachment.php?attachmentid=151951
Moja pitanja su sljedeća sam sebe, da li mi možete pomoći:
- S obzirom da je vanjski i ne dirati antenu (iznutra), spojite ga na zemlju?(vanjski dio antene je od plastike)
- Duljina dimnjak i dimenzijama, ovise o jednom učestalosti recepci?ili koja se primjenjuje na veće, još dobiti?
- Što da materijal za konstruiranje?željezo, mesing, aluminij, plastika?bolji materijal?
Nadam se da možeš mi pomoći, hvala i pozdrav.
Walker
Bend koji interesi da me se Ka 34,3
Vidio sam ove fotografije:
www.flitsservice.nl/techniek/images/Image2_2.jpg
www.flitsservice.nl/techniek/images/Image7_2.jpg
(refresh ili F5)
antena i drugi vanjski rep membrana koje se uklapaju u antenu, bez demontaže.U ovu fotografiju možete vidjeti unutrašnjost antena, razlog zašto stožac nije tako velik, jer je unutrašnji valovod ali grijeha?
www.forocoches.com/foro/attachment.php?attachmentid=151950&stc=1&thumb=1
www.forocoches.com/foro/attachment.php?attachmentid=151951
Moja pitanja su sljedeća sam sebe, da li mi možete pomoći:
- S obzirom da je vanjski i ne dirati antenu (iznutra), spojite ga na zemlju?(vanjski dio antene je od plastike)
- Duljina dimnjak i dimenzijama, ovise o jednom učestalosti recepci?ili koja se primjenjuje na veće, još dobiti?
- Što da materijal za konstruiranje?željezo, mesing, aluminij, plastika?bolji materijal?
Nadam se da možeš mi pomoći, hvala i pozdrav.
Walker