RFID: dvije strane vrata

Y

Yura

Guest
Želim koristiti RFID čitač za čitanje oznaka s obje strane čelična vrata.
Koji je najbolji način za to?Bi antena paralelni rad?

Trenutno čitatelj je montiran na unutarnje strane, a antena je izvan.

Hvala.
Sretna nova godina!

Vjerojatno bi bilo jeftinije da imaju dvije čitateljima nego uspješno promijeniti čitač za rad sa dvije antene.

Je li zid materijal pored vrata više transparentna RF?Pokušajte ugradnju čitača na zid i koristeći Internet sa druge strane zida.

Zid je debeo (abt. 25cm), tako da čitatelj ne može čitati s druge strane.

Ja empirijski bi ga isprobati.Samo zato postoji čelična vrata ne znači zid je također kruto čelika, ili da je rub vrata ne propuštati RF energije.

Ne, ja je značilo da se čitatelj ne može pročitati iz tog udaljenosti čak i bez zida.Maksimalna pročitati udaljenost mjerena sam bio oko 10cm.

Dovoljno je napraviti 2 antene kao jedna petlja, gdje je svaka polovica te originalnih - izgleda kao serijski povezanih navoja.Utjecaj će se smanjiti i smanjenje senstivity equ na daljinu.To je jedno rješenje.

Druga je da se koristi analogni HF prekidač (relej i drugima) da biste odabrali antena na korištenje i sekvencijalni prelazak između antena - znači dulji odgovor na čitanje transponderu.

Drugi zvuči razumno.Pogotovo što sam jedan besplatan digitalni izlaz pin na čitač.
Hvala!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back