RFID Card Reader slanje identifikacija do glavnog kolodvora

S

smartsun0

Guest
Hi ja sam planira razviti RFID Card Reader koji prenosi identifikacija do glavnog kolodvora.pomoć mene pl

provjerite sljedeći link
http://instruct1.cit.cornell.edu/courses/ee476/FinalProjects/s2006/cjr37/Website/index.htm

Bok

Hvala

trebam sučelje RF ID Card reader to maknuti poslužitelj sa dalekometni RF komunikacija put, koji pohranjuje podatke sa RFID mjesto i vrijemebilo koji ideja?

Većina čitača moduli trebaju procesor odnosno PC-to kontrolirati i primanje podataka.Ali čitač sa serijskim sučeljem može se u osnovi povezani s Ethernet ili WLAN-a na RS232 konverter, pomicanje kontrole zadatak da "glavni kolodvor".Od modularni sustav dizajn aspekt, inteligentni RFID čitač stanica s LAN sučeljem svibanj biti poželjno.Ali ja ne znam s vašim zahtjevima.

Da li "dalekometni RF komunikacija put" znači RFID put, npr. ISO 15693 standardu, ili domaćin komunikacije?

Bok

Ovaj projekt se koristi za praćenje tereta.

RFID svaka jedinica će fitts inthe teretni kamion.

bazne stanice će komunicirati putem GSM

RFID jedinica sastoji se od RFID oznake GSM modema

Sustav će vjerojatno koristiti ugrađen procesor za obradu GSM komunikacije, obradu i srednjeg pohranjivanje oznake podataka (npr. smanjenje zrak vrijeme).U slučaju GPRS komunikacije, te mogao imati trajnu vezu na poslužitelj bez dodatnih troškova, ali trebate biti svjesni mogućih privremeni gubitak komunikacije.

Bok,

Možete vidjeti privitak na RFID uvod.
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back