RF sučelje Microcontroller

J

jabidof

Guest
Hi all,

I'm looking for low-power/low-cost mikrokontrolera sa RF krajnji bilo sve u jednom čip ili sustava na čipu (SOC).To bi trebao imati sljedeće specifikacije:
1.Sleep način rada s low-power wake-up lice
2.Komunikacijski raspon od oko 100m max
3.Zaprečavanje sudara ugrađen u MCU

Do sada sam našao dva zanimljiva uređaja:
- CC2510Fx iz chipcon
- NRF24L01 iz nordijske VLSI

Znate li drugi uređaj koji dijele iste specifikacije o?
Vaša pomoć je dobrodošla.

Jabidof

Bok, Zašto trebate TX i RX?.Većina čips niske cijene su tek TX (mikročip) ako Vam se pametan ne morate RX! ..

Pavla.

Žao nam je ali za primjenu I'm ciljem, trebam Rx / Tx čips.

Osim ako znaš put za napraviti bidirectionnal Comms samo s Tx čips?

Bok,

CC1110 Mislim da je najbolje rješenje.
CC1110 je low-cost pravi Sistem-on-Chip (SoC) uređaj dizajniran za male snage i niskog napona bežičnih komunikacijskih aplikacija.

CC1110 kombinira odlične performanse state-of-the-art CC1100 RF primopredajnik s industrija-standard poboljšane 8.051 MCU, 32 KB je programibilno u sustavu flash memorije, 4 KB RAM-a i mnoge druge snažne značajke.

CC1110 je vrlo pogodna za sustave gdje je potreban vrlo niskom potrošnjom energije.To je osigurana nekoliko naprednih male snage operacijski skroman.

CC1110 pruža čvrstu integraciju MCU jezgre, softver i RF primopredajnik, izradu ovog sustava-on-chip rješenje jednostavno koristiti, kao i poboljšanje performansi.

CC1110 je podržan od strane snažno integrirano razvojno okruženje (IDE).In-circuit interaktivni debugging je podržana za industrijski standard IAR C-SPY IDE putem jednostavnih dvožični serijskog sučelja.

CC1110 se temelji na Chipcon s SmartRF04Ž tehnološku platformu u 0,18 Lm CMOS.

pozdravi,
Ezra

Bok
Mislim da se može odnositi na RF IC MC's na Microchip i na ATMEL mjestu.
Ima dosta dobrih RF IC tamo.

U mojem mišljenje, vi svibanj imati sustav multi TX i RX jedan ili dva.

Hvala

Ezra je napisao:

Bok,CC1110 Mislim da je najbolje rješenje.

CC1110 je low-cost pravi Sistem-on-Chip (SoC) uređaj dizajniran za male snage i niskog napona bežičnih komunikacijskih aplikacija.CC1110 kombinira odlične performanse state-of-the-art CC1100 RF primopredajnik s industrija-standard poboljšane 8.051 MCU, 32 KB je programibilno u sustavu flash memorije, 4 KB RAM-a i mnoge druge snažne značajke.CC1110 je vrlo pogodna za sustave gdje je potreban vrlo niskom potrošnjom energije.
To je osigurana nekoliko naprednih male snage operacijski skroman.CC1110 pruža čvrstu integraciju MCU jezgre, softver i RF primopredajnik, izradu ovog sustava-on-chip rješenje jednostavno za korištenje, kao i poboljšanje performansi.CC1110 je podržan od strane snažno integrirano razvojno okruženje (IDE).
In-circuit interaktivni debugging je podržana za industrijski standard IAR-C SPY IDE putem jednostavnih dvožični serijskog sučelja.CC1110 se temelji na Chipcon's SmartRF04Ž tehnološku platformu u 0,18 lm CMOS.

U potrazi za nordijsko ili Chipcon ICS?
Iz mog iskustva, nRF24L01 je verz svestran sa svojim multiceiver pristup.Ona također integrira kompletan protokol sloj koji smanjuje MCU trag.

Pustiti mene znati ako vam je potrebna bilo koje od komponenti s PCB-ima ili usluge. Http://www.tom-ic.com/bom.php

Tomić

------------------< 0> - <0 >------------------
www.tom-ic.com
Vaš pouzdan partner prototipova.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back