Rf bežični punjač

R

roronoa

Guest
Bok svima, ja wana pokretanje projekta koji invlove žetvu RF energije te korištenje energije dobivenih generirati DC.

1.i kno Trebam RF izvor, i zato ja wana pitati kako stvoriti RF izvora i mi treba u određenom frekvencijskom od genetrated RF (jer sam vidio neki projekt u inetrnet koristeći 915Mhz) mora sam stvoriti RF izvora koja je frekvencija 915MMhz?

2.another stvar je regardin antenu, ako je moguće kupiti i juz antena za radio na korištenje za ovaj projekt? Ili sam napraviti antenu dužine koja je posebna i jedinstvena za ovaj projekt?Hvala vam unaprijed za odgovor.

Sam učinio nekoliko projekata u ovoj oblasti.Efikasnost je tuga, pogotovo ako je izvor RF teče sve vrijeme.Jedini razlog što se ta metoda je zato što su medicinske implantata sa samo nekoliko inča ili cm udaljenosti.

Vi ste mnogo bolje ožičen pomoću računala i perifernih baterije tereti u zid utikač u jedinici.

Ja sam podsjetio je šareni izraziti jedan od mojih prijatelja, "spali kuću dolje kuhati večeru."

nadut je napisao
/ la:

Sam učinio nekoliko projekata u ovoj oblasti.
Efikasnost je tuga, pogotovo ako je izvor RF teče sve vrijeme.
Jedini razlog što se ta metoda je zato što su medicinske implantata sa samo nekoliko inča ili cm udaljenosti.Vi ste mnogo bolje ožičen pomoću računala i perifernih baterije tereti u zid utikač u jedinici.Ja sam podsjetio je šareni izraziti jedan od mojih prijatelja, "spali kuću dolje kuhati večeru."

http://ecee.colorado.edu/ ~ pwrelect/Seconddraft/paper_archives/efficientbroadbandrf_apr2005.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back