Reverzibilne SMPS

V

vivaldez

Guest
Trebam dizajnirati smps kojima se može pretvoriti 12 VDC na 160 VDC (slijedi za dc ac inverter) u, ali ja ištanje da biste dobili ukidljivost. Da li je moguće koristiti istu transformator za 160vdc na 12 VDC treba koristiti kao punjač baterije? Možda s nekom drugom namotu napon u gornjem dijelu transformatora, da bi dobili izolacije između crta ulazni i izlazni inverter?
Može netko pomoć?

Morate se svakako napraviti transformator s točeno_Ovo je bolje na veći napon od struje su manje.Ti bi sigurno zahtijevati da neke od prospojni mirozov da preokrenu funkcionalnost.Vjerojatno biste mogli koristiti ovu relej ostvariti.Na taj način, možete koristiti isti transformator za oba smjera.
Bio sam planira izgraditi sličan sklop neko vrijeme prije i istim problemima suočavaju i utvrdili da se to razumno rješenje.Ja ipak ne može ni započeti projekt zbog nedostatka vremena.
Gopal.

Koristite korak u transformator s centra fleka na primarnoj i vozite se s dva tranzistor 12vDC / MOSFET banaka (inverter config) Ovisno o broju windings, u će dobiti 160VAC.Sa dva releja, možete se prebaciti na transformator koristiti ga kao punjač previše.Na taj način će se koristiti u samo jedan transformator za oba conmverting 12 volts na 160VAC sa izolacijom i za punjenje baterije je 12volt (ako r koristite baterije na vlast je inverter) Ako možete navesti točnu primjenu vaš krug JA svibanj biti neke pomoći vama.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back