Reversed biased Diode

H

hrkhari

Guest
Hi Momački:

Kad sam podnio GDSII datoteku ljevaonice, oni su me feddback u dodavanju poništavaju dioda pn spoj na GND na svakoj vrata tranzistor koristi.Mislio sam dodajući obrnuti pristran dioda na VDD i GND je samo trebalo u input-output RF krugovi, molim komentar da li je preporučljivo dodati pn spoj na vratima i zašto? .. Hvala unaprijed

Rgds

Mislim da je ljevaonica dečki žele spriječiti vrata vašeg tranzistora iz napona kvara, zbog akumulacije naboja tijekom procesa izmišljotina.Am I right?

Da li je to normalna praksa?, Ako imam izlazni terminal od vrata za kontrolu napona u strujni krugovi, is it uputan to umetnuti ovaj obrnuti pristran pn spoj?.Hvala unaprijed.

Rgds

Mislim da je bilo koji dio sklop spojen na pin treba ESD-zaštićeni

Gates-posebno-jesu više koji dopušta do kvara na ESD događajima.Vaša ljevaonica bi vam opskrbu s dokumentima na ESD-zaštita

Hvala za tvoj odgovor, pa naopak pristran dioda ESD zaštita se koristi samo u input-output igle, te stoga nije neophodno da to mjesto na svaki od vrata tranzistora u krug, Da li je to istina?.Pls štagalj neki stanje na tom pitanju.

Thanks in advance

Rgds

hrkhari wrote:

Hvala za tvoj odgovor, pa naopak pristran dioda ESD zaštita se koristi samo u input-output igle, te stoga nije neophodno da to mjesto na svaki od vrata tranzistora u krug, Da li je to istina?.
Pls štagalj neki stanje na tom pitanju.Thanks in advanceRgds

Ne mislim da je potrebno dodati reverzno-biased dioda na svakoj vrata.Ali, to je potrebno dodati dioda na neki od vrata koja inače će voilate antena pravilo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back