Remote Desktop Connection u Linuxu

V

verilog_crack

Guest
Bok
U Windows operacijskom sustavu li koristiti Remote Desktop Connection na Windows 2003 i mnogi korisnici se mogu spojiti na jedan grafički stanica i raditi odvojeno.
Windows 2003 voditi sjednicu za svakog korisnika.
Znate li softver kao što je ovaj u Linuxu da mnogi korisnici se mogu spojiti na X-server za jedno računalo?
I još jedna pitanje, može netko pokažite mi naredi da dopusti mi da počnete dva X-servera na jednom stroju.Start New Session to, ali želim naredbeni redak pouku.
Pozdravi

pokušati X-Win32 u http://www.startnet.com

cygwin također je korisno www.cygwin.com

Idi na www.realvnc.com.Ja ga koristiti puno_On daje rješenje u vašem Drugo pitanje.RealVNC uključuje vncserver naredbu, koja započinje novi X-server.Na primjer, ja imam X-Server 0 prikazuju na konzoli za svakoga i lozinkom zaštićenim X-Server 1 trčanje preko TCP / IP port udaljenog samo za mene.

makri wrote:

pokušati X-Win32 u http://www.startnet.comcygwin također je korisno www.cygwin.com

Provjeri i za http://www.tightvnc.com/
shoud to biti brže od vnc
Pozdravigeconom wrote:

Idi na www.realvnc.com.
Ja ga koristiti puno.
On daje rješenje u vašem Drugo pitanje.
RealVNC uključuje vncserver naredbu, koja započinje novi X-server.
Na primjer, ja imam X-Server 0 prikazuju na konzoli za svakoga i lozinkom zaštićenim X-Server 1 trčanje preko TCP / IP port udaljenog samo za mene.

OK, thig je vrlo lako ...

Za početak drugog X sesije na Linuxu, ako ne koristite xnest, gdm radi dobar posao ovdje.

U skenirati ručno pokrenuti na drugom X server:
startx -: 2

Ovo će stvoriti drugu X poslužitelju, uključite ctrl alt F7 prvi, F8 ... 12, baš kao TTY's

Da biste to daljinsko X, postoji mnogo načina najbolje je trought jedan ssh tunel.Dokumentacija je oko, VNC će raditi desno pod ssh tunel, također postoji XDMCP.

Jednostavan, ali način rod nesigurno to učiniti iz dvaju strojeva koji rade na Linux i X poslužitelj trčanje:

# Ovo će omogućiti remote_host povezati lokalne X poslužitelja

X_server_host $ xhost remote_host
X_server_host $ ssh remote_host

Autenticate.

$ $ Remote_host izvoz DISPLAY = X_server_host: 0.0

# Ja supposse znate šta: 0.0 sredstvima.

Sada svaki X trčanje app, te će se početi koristiti daljinsko X server, glavni problem ove metode jest da informacija nije šifrirana.

Za šifriranje trebali reći mada ssh tunel na odgovarajući priključak.

Postoji također aound jedan rdesktop za spajanje na windows da stvar ...

Na prozorima su neke druge načine.Znam sve o sshVNC ...

Bok,
Je li to bilo koji način, tako da smo spojili na Linux postaje izdaleka i odspojite ga od naših programa, ali će se nastaviti prikazivati.
Kažem, ovo je sjednici zadržavši ili ostatak.
pozdravi

Bok,

RealVNC ne dozvoljava da isključite.To je jednostavno povezivanje udaljenih snooping po lokalnom prozor grafic sustav i Preusmjeravam njih.Jedini prekid rada koji je Citrix na svakoj platformi.W2k Server također omogućuje da odspojite jer je ona nastala od Citrix tech s manje kompresije.Ako želite isključiti s Unix / Linux biste mogli koristiti W2kServ stroja i iskopčajte od tamo.Koriątenjem XWin jer je to samo jedna koja dozvoljava da se instalirati na W2kServ s terminala uslugu.

rfsystem wrote:

Bok,

...

Jedini prekid rada koji je Citrix na svakoj platformi.

...

Ako želite isključiti s Unix / Linux biste mogli koristiti W2kServ stroja i iskopčajte od tamo.
Koriątenjem XWin jer je to samo jedna koja dozvoljava da se instalirati na W2kServ s terminala uslugu.

Da

Potražite paket ili program zvan ekran
To vam omogućuje da počnete porgrams (naredbeni redak) i lif raskinuo vezu ili ste sami deatached ctrl-a-d iz TTY da se odjavite
(više opis možete naći u priručnicima naravno)
Niste sigurni da to radi za X programa nikada ne koriste ga za X. Ali ja mogu uvjeriti da je za TTY i tečajeve ncourses (kao ponoć comender) radi greate.
Dajte joj probativerilog_crack wrote:

Bok,

Je li to bilo koji način, tako da smo spojili na Linux postaje izdaleka i odspojite ga od naših programa, ali će se nastaviti prikazivati.

Kažem, ovo je sjednici zadržavši ili ostatak.

pozdravi

Mislim dvije stvari

Ako je ne koristite u apartmanu je, vjerojatno bi "zatvorio ga, ako to beacuzer daljinsko veze, netko je mogao iskoristiti resurse koje koristite.

Ako i dalje želite da pokrenete program, uvijek u pozadini opcija ...čak i ako želite odjava ...

$ nohup & app
# Ovo će samo deattach su app od loged računa.

Ako pitaš o napuštanju app postoji samo u istoj državnoj ...

STOP njoj će zadržati sve i da će samo koristiti memorijske resurse.

onda možete vratiti na normalan rad s

$ fg <app>

Možda je ovo previše "oštre", ali
je prilično funkcionalna ....

deepspawn wrote:

Mislim dvije stvari

$ nohup & app

$ fg <app>

Ako želite zadržati u sesiji s interaktivnim programom la mc, edonkey
menu driven koristiti zaslon, to vam omogućiti da se prikazuju i na sjednici
prekid sjednice, dok je još tamo

http://www.gnu.org/software/screen/screen.html
Uživati
radim

verilog_crack wrote:deepspawn wrote:

Mislim dvije stvari

$ nohup & app

$ fg <app>

verilog_crack wrote:deepspawn wrote:

Mislim dvije stvari

$ nohup & app

$ fg <app>

Bok,
Znam sve što je rekao u zadnjem odgovoru, ali vam je rekao o ovom komandom

nohup mcfg
i MCovu funkciju samo pokazao mi fg: mc nijedan takav posao

od cource sljedeću naredbu radili:

fg nohupali umjesto pokazivanje mc to je prikazano nohup mc
.

pa vas molimo objasniti pravo ono što je rekao o fg mc.

Ja knewn nohup i kad sam pročitao čovjek ga.
ali sam imao koristi ga u kalkulaciju programa i ne mc.

verilog_crack wrote:

Bok,

Znam sve što je rekao u zadnjem odgovoru, ali vam je rekao o ovom komandomnohup mcfg
i MCovu funkciju samo pokazao mi fg: mc nijedan takav posaood cource sljedeću naredbu radili:fg nohupali umjesto pokazivanje mc to je prikazano nohup mc.
pa vas molimo objasniti pravo ono što je rekao o fg mc.Ja knewn nohup i kad sam pročitao čovjek ga.

ali sam imao koristi ga u kalkulaciju programa i ne mc.

Hi deepspawn,

fg xetid

ne rade
althougth drugima je to istinito.

Kako bi pristupili vašem X-sustav iz Windows stroju možete koristiti Xmanager ćete pronaći demo verziji na internetu.

Da bi se specifični:

Je li vaš interes za pokretanje x-session od win i prekid veze.Čini mi se da samo sljedeće radove ->

1.RealVNC Server na Linux / Solaris, Client na Win
2.Xwin ili prelazi na Win2Server, Client na Win, tako odvojiti od Win2Server prelaze nisam shure se izvoditi na W2Server
3.Citrix, najskuplji

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back