regardin IE3D

P

Poonam

Guest
Želim znati da u IE3D kad smo davanje Z koordinata, ova vrijednost je iznad ili ispod visine.npr. imam 200 mm debeli susbstrate i na ovom supstrata Želim dvije linije različite debljine metala.kako da biste dobili?

promjena metal thicknes je u redu. ali za vrijeme snimanja strucutre dodn't ja znam dati motiku Z-koordinate.

Bok, Poonam:

Tu su 2 sloja sustava na IE3D: (1) podlogama (2) metalnim slojevima.Oni su vrsta neovisni i neki korisnik svibanj pogrešno shvatiti.Oni su uvijek koristite sloj sustava u IC za to.Budući IE3D je odličan za ravninsko strucutres i mnoge punom 3D strukture.To nije ograničeno na planarni sloj sustava.To se koristi 2 sloj sustava.

(1) Podloge: Na podlozi, te definirati sloj stog UPS za podlogu samo.Z-koordinate su na vrhu površine koordinate.

(2) Metalni slojevi: Na metalnim slojevima, on navodi sve z-koordinate veritces od poligona za to.Ako definirate poligon na z = 100 mikrona.To se obično smatra kao dno površine.Po defaultu, debljina se modelira koristeći formule, a struktura je fizički modelirano kao beskonačno tanka traka (svih planarnih EM simulatori to učiniti na taj način po defaultu).U tom smislu, z-koordinate je također dnu površine u zadani način.

Međutim, ako želite više točnost kada je traka debljine više nije mala u odnosu na širinu stirp, trebali biste koristiti EDIT-> slojevi-> GROW DEBLJINA NA slojeve debljine rasti na svim poligonima na odabranom sloju ili EDIT-> GROW DEBLJINA NA poligona rasti debljina na odabranom poligona.

Svaki poligon je povezan s metalnim tip definiran u osnovne parametre.Debljina je definirano u metalik tip će se koristiti za izgradnju istinski debljina na svakom poligonu kada rastu debljina na njih.Ako imate 2 trake različitih debljina, možete definirati svaki od njih na različite metalik tip.Vi debljinu rastu na njima.IE3D automatski će se graditi na temelju debljine metalik vrste.

IE3D je debljina model je vrlo precizan i robustan.To uključuje vrh površine, površine dna i ruba površine.Trenutno na sve površine u svim smjerovima je modelira upravo i ovaj lik je bio tamo za više od 10 godina.

Bilo koje pitanje, slobodno me kontaktirajte (Jian (at) zeland.com).Hvala!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back