Reflow i valno lemljenje tehnika

R

Rame

Guest
Hi Folks,

Ja sam obličje za neke članke vezane uz reflow i valno lemljenje tehnike.Trebam to znati o lemljenje metodama, PCB montažu tvrtka nastaviti s za dvokrevetnu pristran, miješana tehnika (SMT kroz rupe i montirati na obje strane).

Ja bih zahvalan za prijedloge i uvid iznad temu, unaprijed hvala.Pozdravi

Ramesh

Bok,Thanks for your one link, ja nemam taj članak u mojoj bazi prije ur odgovor i imati mnogo više dokumenata koji se odnose na po googling.But onda trebam znati, korak po korak procesa slijedi u Indiji, je li njegova kondukcija, konvekcija i zračenje method.If li slijedili metodu ovdje u Indiji i zahvalni ako u mogao poslati preko članak / link, unaprijed hvala.Pozdravi

Ramesh

Bok,

Ako idete kroz moj prethodni mail, te će se vidjeti iz njegove gdje je preuzeto i svrha mog upita posted in this forum.

Budući da sam couln't dobiti sve relevantne informacije, dok googling i potreba neki koji objašnjava korak po korak proces reflow lemljenje za dvostruki sloj, mješoviti tehnologije.stoga pošta moj upit ovdje na ovaj forum u potrazi za nekim pomoć u svezi s mojim pitanjima.Pozdravi

Ramesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back