Reflective Otvori i Reflective Short SWITCH

7

7rots51

Guest
Koja je razlika između otvorene i reflektirajuća reflective kratka RF sklopke?

Koje su aplikacije za svakog od njih?

za izbor između 2 anttena za primopredajnik koji od njih bi trebao biti korišten i zašto?

Za moje znanje reflektirajuća prebaciti se ne preferira kao Internet svibanj uzrokovati probleme.
Po teoriji oba kratka i otvoreni su iste u ponašanju.(električni ili magnetni)
Izbor je ovisi o tome koliko biste željeli obraditi ovaj odraz energije.
Dozvolite mi da mislim više o odabiru antena na temelju
1) zbog refleksije zbog nereda
2) ne u smjeru GSM kula itd.

Pitam se, ako je to praktično ili theretical pitanje.Praktično većini RF prekidači su reflektirajuća otvorene.U nekim primjenama, ti bi radije apsorpcijskih prekidače.Prespajanje antena uglavnom se koristi jednostavna reflektivna prekidači, mislim.

ovo je praktično pitanje.

Želim odabrati 1 od 2 antene na vrijeme i poslati 2W snage da ga, što prebacite topologija je bolje?Ref. Otvori ili Ref Short?

kspalla već izjavio da su oni zapravo identični u ponašanju.Razumijem, da je reflektivna port je spojen na antenu nije u uporabi.Najisplativije coaxial RF prekidači su reflektirajuća otvorena, mislim da postoje dobre za prespajanje antena.

Za 2 vati snage, to vjerojatno ne čini razliku.

Na taj način imate izvor signala, kabel, sp2t prekidač, a zatim 2 kabela i 2 antene.Jedini mogući problem je ako su dvije antene blizu jedni druge i kabel duljine do neodabrano antena rezonira na frekvenciji prenositi.To bi moglo promijeniti prenose uzorak zračenja antene.

Bok,
Reflektirajuća kratka ili otvorene?ovo također može biti odlučeno na temelju primjene kao što su
1) potrebno je povećati zemlju širiti onda ići na kratko.ovo također pomaže vam u trenutnoj istraživanja.
2) te potreba za povećanje glasnoće za Vašu antenu gdje su dvije antene svibanj biti posložene onda ići na otvorenom.

Ostali uvjeti i aplikacija svibanj biti istraženi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back