recite mi najbrži način da postane viši RF inženjer

morate proučiti tečajeve na elektromagnetika, valove, elektronike, o RF koncepta i neke simulacije EM, začinskog i tako dalje! esepically, samo ići eksperimentirati demonstrirati svoju teoriju sve u redu ~ ~ ~ ~

Ući u posao koji radi neki RF posao kao junior, raditi thru 'to. Saznajte kako koristiti mjerne instrumente, dizajn simulirati i rad na modelima.

Na žalost RF je područje u kojem bi za jednu do excel to zahtijeva puno (godina) radnog iskustva koji nije tiskan na sve knjige. Stoga predlažem da pročitate neke od osnovnih knjiga, naravno, za početak sa, ali onda vam je potreban netko iskusan (npr. viši inženjer) koji vas vodi kroz prvih dizajna, jer postoje mnoge jednostavne, ali pametni trikovi koji će vaši krugovi rade ispravno. Najbolji od sreće za vas.

To nije jednostavan zadatak: 1) znati i teorija 2) Simuliraj, simulacija, simulacija 3) Ostani ažurirani o promjenama na tržištu 4) skok od tvrtke do tvrtke pokušava imati bolju poziciju 5) rekao prije: teško raditi! ! Zadnji: volim svoj posao i pokušati raditi na breadboards, jer ga ne možete simulirati sve i iznenađenja se pojavljuje samo ako PCB je u vašim rukama. Mandi

Isto tako: naći dobre nastavnike i biti dobar student kako bi se spriječilo Reinventing točak! BEST!

zahvaljujući svim ljudima davati savjete ovdje! Osjećam da sam naučio neke načine ... , ali postoji toliko temeljna RF knjige, kako mogu odabrati dobro ili najjačih jedan od onih za početak?

Tu si poprilično dobar raspon RF / Mikrovalna tekstova koje objavljuje Artech House. Link je navedeno u nastavku: h $ $ p :/ / www.artechhouse.com

Hi RF_Beginner, U priloženom linku su neke od preporučenih knjiga za RF / mikrovalna. Možete krenuti s knjigom pod nazivom Mikrovalna inženjerstvo. To je dobra knjiga. Najbolji od sreće. h $ p :/ / www.ee.surrey.ac.uk / Personal / D.Jefferies / extmwbooks.html

artechhouse knjiga je preskupo za mene ... Nadam se da ću pronaći jedan ili dva od njih negdje ja mogu besplatno preuzeti

morate proći osnovnu knjige u ovom field.for primjerice, elektromagnetika, valove, elektronike i RF koncepata. onda morate naučiti kako raditi simulacijski softver. Vi moraju proći puno iskustva na tom području. Najbolji Regard MSH

Pokrenite vlastitu tvrtku. Tada možete odlučiti tko su viši inženjeri i koji to nisu.

hahahaa ... da, to je odgovor na pitanje. brz način da postanu viši RF inženjer, pokrenuti vlastitu tvrtku. dobro nazovite: lol: Mr.Cool

: O RF Osnovni koncept je vrlo važno, i imaju puno experice, može simulirati s cad softwre.

Workhard s teoriju i praksu onda u potrazi za detaljima u svom radu, bez obzira na

Pa poboljšati ur pojmove elektromagnetizma. taj previše imp.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back