N
nwittema
Guest
Bok svima,
JA pokušao otvaranja model i bio u mogućnosti za napraviti na taj način uspješno, ali sve sam to ja analizirati dobiti follwoing pogreške:
Komunikacija neuspjeh.Pogreška sustava br: 109, opisom pogreške: Unknown error
Komunikacija neuspjeh.Pogreška sustava br: 0, greška Opis: Bez pogreške
Prilagodljivo rješenje postava, proces hf3d exited s 259 broj.
Simulacije završili s izvršenje greška na serveru: lokalni stroj.
i onda se pojavi prozor u kojem piše "HFSS razrješivač nije i mora se zatvoriti"
Pokušao sam snimanja izlaska, ponovno / starta.Nada.Nemam pojma gdje da ide s tim, jer mi ne daje pogrešku tragove.
Bilo kakva pomoć je mnogo poštovati.
~ NickNakon 3 minute Added:Također, u HFSS> Rezultati> Data Solution prozor bio sam gleda na profil karticu koja mi je pokazala veze: abortiran od vožnji je netko učinio prije nego što sam bio s obzirom na datotekama.
Još nije siguran ako to utječe na moj problem.Ja ću probati solutiion brisanje starih podataka itd.Added nakon 7 minuta:U redu momci,
Žao mi je za overeager post.
folder solved my problem.
Čini se da brisanjem starih project_name.hfssresults
folder riješio moj problem.
JA pokušao otvaranja model i bio u mogućnosti za napraviti na taj način uspješno, ali sve sam to ja analizirati dobiti follwoing pogreške:
Komunikacija neuspjeh.Pogreška sustava br: 109, opisom pogreške: Unknown error
Komunikacija neuspjeh.Pogreška sustava br: 0, greška Opis: Bez pogreške
Prilagodljivo rješenje postava, proces hf3d exited s 259 broj.
Simulacije završili s izvršenje greška na serveru: lokalni stroj.
i onda se pojavi prozor u kojem piše "HFSS razrješivač nije i mora se zatvoriti"
Pokušao sam snimanja izlaska, ponovno / starta.Nada.Nemam pojma gdje da ide s tim, jer mi ne daje pogrešku tragove.
Bilo kakva pomoć je mnogo poštovati.
~ NickNakon 3 minute Added:Također, u HFSS> Rezultati> Data Solution prozor bio sam gleda na profil karticu koja mi je pokazala veze: abortiran od vožnji je netko učinio prije nego što sam bio s obzirom na datotekama.
Još nije siguran ako to utječe na moj problem.Ja ću probati solutiion brisanje starih podataka itd.Added nakon 7 minuta:U redu momci,
Žao mi je za overeager post.
folder solved my problem.
Čini se da brisanjem starih project_name.hfssresults
folder riješio moj problem.