Re: convolutional turbo koda (CTC)

R

rmreddy

Guest
Hello all,
može bilo tko dati odgovarajući materijal za CTC kodiranje bilo koje duljine.
i ako mi možete dati svoje matlab provedbu onda će biti daleko bolji ...

ali za sada još neki studij materijal će također učiniti ..

ugoditi ..Dodano nakon 2 sata 35 minuta:hello je bilo tko sluša ...

ugoditi momački dajte mi neke dobre provedbe studija materijal maylab od koder CTC ...

Bok,

Možete preuzeti turbo-kod iz "http://www.eccpage.com/" web stranice, ali turbo kôd je sa c kod, a ne Matlab koda.

hi eric,
hvala za link ....

mogu ja dobiti bilo koji studij materijal za CTC mislim bilo literatura rad ...

Ako razumijete convolutional kodiranja probajte čitanje C. Berrou 's papira, on je predložio turbo koda objašnjavajući zašto oni koriste recorsive sustavni koder i preplitanje.Pokušajte neke istraživanja na karti algoritam i koncept uvjetni izlaz dekodera.Prepletanje dobiva vrlo važno kada spajanjem convolutional koda.

Mario.

hi Mario,
Ja sam prošao kroz dosta radova na turbo kodove ali niti jedna od njih objasnio dizajn prijemnik i osim toga svatko je imao delt sa samo nerekurzivni systematin convoultional turbo koda nije rekurzivna jedan. / /

ovo može pomoći?
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

stvarno hvala puno draga .... ahmad ako u imati Matlab kod vezanih za CTC dekoder onda molimo vas pošaljite mene ... želim optimizirati za 4G mreže ... hvala puno za podršku ....

Ovdje je dobra referenca na turbo dekodiranje.
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

može bilo koji neki upravljati radova vezanih za "naprijed codings ispravljanjem pogrešaka u raspršenim spektrom sustav?"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back