Rayleigh blijedi i AWGN

B

bizoo

Guest
Ako jedan kanal, koji smatra da ima samo Rayleigh blijedi i ne ISI (nema Frekv ovisan feding) onda je signal će imati samo feding neovisan o frekvenciji ili jednostavno varijacija amplitude

I pitam se što uzrokuje ove amplituda kolebanja, jedna stvar je, naravno udaljenost ovisan feding između Tx i Rx i višestazni signala dodajući subtracting i svaki drugi na prijemnik, ali ja čuditi ako AWGN se dodaje ovom blijedi ili ne /

ako ne onda ćemo morati dodati AWGN buke na svaku višestazni kada modeliranje Rayleigh feding?br

U kanalu model za bežičnu komunikaciju, buke modelira zasebno na blijedi.Ako imate neovisnim fedingom plus buke, to znači da morate generirati jedna slučajna varijabla ispunjavanja Rayleigh distribuciju i prijenos signala pomnožite s njom, onda dodajte buke (uglavnom Gausovim distribuirana).

Ako imate frekvencijski ovisan feding kanal,
tj. kanal modelira kao FIR filtar sa svakim slavina ispunjavanja Rayleigh distribuira, tada morate se smotati u rolnu prenosi signal sa ovom FIR filtar, a zatim dodajte buke.

Dakle, za bilo neovisnim fedingom ili frekvencijski ovisan feding kanal, šum u Gaussaian model je isti.

Rayleigh feding je samo zbog višestazni signale te se spominju kao brzi feding (maloj skali feding), dok je udaljenost između Tx
i Rx uvesti spori feding (velika feding).Vi razmislite masovno nestajanje ćelija za projektiranje, nadzor moć, itd. Ali ako gledamo samo projektiranje izjednačivač ili tehnika modulacije, onda ti samo razmislite small-scale feding (Rayleigh, riža)

najbolji

Molimo Vas da razumijete ...
Koji je izvor buke?
buka je zbog termički šum na prijemnici.
razlog .. primiti antena odgovoriti na elektromagnetske valove koji svibanj neznatno razlikuju.Mislim da se zove metak buke.
A šum pojačala je glavni gdje vanjske temperature rezultate u fluktuacija napona dobitak.taj zašto prednjem kraju ima nizak šum pojačala .. koja nije osjetljiva na temperaturu.
nema buke od kanala kao takav (ako mi ne preuzima smetnji, čak i ako se smetnje možemo model odvojeno.)

awgn kanal distorziju signala ne znači i jedini dodatni bijeli šum.

kanal s fedingom znači distorziju signala koji svibanj slijedite Rayleigh distribucije awgn bukeAdded nakon 1 minuta:sve je višestazni uhvaćeni u distorziju signala inače poznat kao blijedi.

Slažem se s mimomod i darock ua pod uvjetom da imaju jako dobre i informacije i awgn i Rayleigh blijedi ..

ako nisu zadovoljni u postoje podaci se odnose na digitalne komunikacijske john g proakis

Mislim da je ovo možda feding dolaze iz medija i napetost trebali studija Rayleigh disk (ili diska) na undertand je lik, taj stav dolazi od kada sam imao studija akustički inženjering i idi na http://en.wikipedia.org/wiki / Rayleigh_fading za orther korisne informacije.

S poštovanjem,
Phongphan Porana.
Phongphanp (at) yahoo.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back