rasprava na izlet točka upozorenja kada se koristi mješoviti libs u DC

S

suituse

Guest
Koristim Artisan 0,18 knjižnice u moj dizajn.Std lib ćelija (naziv "spor") a lib memorije (naziv "art_sram_slow") sadrže su u dvije različite datoteku biblioteke.Kad sam ih se koristi u DC obaviti sinteza, to se uvijek dao Upozorenje: Trippoints za knjižnice 'art_sram_slow' razlikuju se od onih u biblioteci 'spor'.
Onda JA obuzdan oba. Lib datoteke od njih, odgovarajući dijelovi su navedeni kao slijedi:

Knjižnica "spor":
slew_lower_threshold_pct_fall: 30,0;
slew_upper_threshold_pct_fall: 70,0;
slew_lower_threshold_pct_rise: 30,0;
slew_upper_threshold_pct_rise: 70,0;
input_threshold_pct_fall: 50,0;
input_threshold_pct_rise: 50,0;
output_threshold_pct_fall: 50,0;
output_threshold_pct_rise: 50,0;
slew_derate_from_library: 0.5;

Knjižnica "art_sram_slow"
slew_derate_from_library: 1;
slew_lower_threshold_pct_fall: 10.000;
slew_upper_threshold_pct_fall: 90.000;
slew_lower_threshold_pct_rise: 10.000;
slew_upper_threshold_pct_rise: 90.000;
input_threshold_pct_fall: 50.000;
input_threshold_pct_rise: 50.000;
output_threshold_pct_fall: 50.000;
output_threshold_pct_rise: 50.000;

Iz gore navedene informacije, to je očito da su putovanje različite točke u ove dvije knjižnice, ali u isto vrijeme nađem README datoteke u istom dir iz "spor" bibliotečna datoteka koje imaju ovo na umu:

"Transition vrijeme mjerenja su napravljena od 30% od VDD do 70% od VDD za ustajanje signala prijelaze. Mjerenja vremena tranzicije su izrađene od 70% od VDD do 30% za VDD pada signala prijelaze. Da bi ostati kompatibilni sa standardima pretežno prihvaćen od strane drugih IP dobavljači, tranzicija mjerenja se ekstrapolirati na 10% i 90% pragovi u vrijeme
modela. "
Ja sam sad zbunjen.Trebam li mijenjati putovanje točku spec. dio "usporiti" biblioteka
reći DC vremena podaci već ekstrapolirati na 10% i 90% pragove.Ili bih trebao promijeniti podatke u "spor" biblioteka?Ili jednostavno ignoriraju upozorenja, jer je DC dobio pravo lib podatke?
Možete li mi dati neke ideje?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back