S
suituse
Guest
Koristim Artisan 0,18 knjižnice u moj dizajn.Std lib ćelija (naziv "spor") a lib memorije (naziv "art_sram_slow") sadrže su u dvije različite datoteku biblioteke.Kad sam ih se koristi u DC obaviti sinteza, to se uvijek dao Upozorenje: Trippoints za knjižnice 'art_sram_slow' razlikuju se od onih u biblioteci 'spor'.
Onda JA obuzdan oba. Lib datoteke od njih, odgovarajući dijelovi su navedeni kao slijedi:
Knjižnica "spor":
slew_lower_threshold_pct_fall: 30,0;
slew_upper_threshold_pct_fall: 70,0;
slew_lower_threshold_pct_rise: 30,0;
slew_upper_threshold_pct_rise: 70,0;
input_threshold_pct_fall: 50,0;
input_threshold_pct_rise: 50,0;
output_threshold_pct_fall: 50,0;
output_threshold_pct_rise: 50,0;
slew_derate_from_library: 0.5;
Knjižnica "art_sram_slow"
slew_derate_from_library: 1;
slew_lower_threshold_pct_fall: 10.000;
slew_upper_threshold_pct_fall: 90.000;
slew_lower_threshold_pct_rise: 10.000;
slew_upper_threshold_pct_rise: 90.000;
input_threshold_pct_fall: 50.000;
input_threshold_pct_rise: 50.000;
output_threshold_pct_fall: 50.000;
output_threshold_pct_rise: 50.000;
Iz gore navedene informacije, to je očito da su putovanje različite točke u ove dvije knjižnice, ali u isto vrijeme nađem README datoteke u istom dir iz "spor" bibliotečna datoteka koje imaju ovo na umu:
"Transition vrijeme mjerenja su napravljena od 30% od VDD do 70% od VDD za ustajanje signala prijelaze. Mjerenja vremena tranzicije su izrađene od 70% od VDD do 30% za VDD pada signala prijelaze. Da bi ostati kompatibilni sa standardima pretežno prihvaćen od strane drugih IP dobavljači, tranzicija mjerenja se ekstrapolirati na 10% i 90% pragovi u vrijeme
modela. "
Ja sam sad zbunjen.Trebam li mijenjati putovanje točku spec. dio "usporiti" biblioteka
reći DC vremena podaci već ekstrapolirati na 10% i 90% pragove.Ili bih trebao promijeniti podatke u "spor" biblioteka?Ili jednostavno ignoriraju upozorenja, jer je DC dobio pravo lib podatke?
Možete li mi dati neke ideje?
Onda JA obuzdan oba. Lib datoteke od njih, odgovarajući dijelovi su navedeni kao slijedi:
Knjižnica "spor":
slew_lower_threshold_pct_fall: 30,0;
slew_upper_threshold_pct_fall: 70,0;
slew_lower_threshold_pct_rise: 30,0;
slew_upper_threshold_pct_rise: 70,0;
input_threshold_pct_fall: 50,0;
input_threshold_pct_rise: 50,0;
output_threshold_pct_fall: 50,0;
output_threshold_pct_rise: 50,0;
slew_derate_from_library: 0.5;
Knjižnica "art_sram_slow"
slew_derate_from_library: 1;
slew_lower_threshold_pct_fall: 10.000;
slew_upper_threshold_pct_fall: 90.000;
slew_lower_threshold_pct_rise: 10.000;
slew_upper_threshold_pct_rise: 90.000;
input_threshold_pct_fall: 50.000;
input_threshold_pct_rise: 50.000;
output_threshold_pct_fall: 50.000;
output_threshold_pct_rise: 50.000;
Iz gore navedene informacije, to je očito da su putovanje različite točke u ove dvije knjižnice, ali u isto vrijeme nađem README datoteke u istom dir iz "spor" bibliotečna datoteka koje imaju ovo na umu:
"Transition vrijeme mjerenja su napravljena od 30% od VDD do 70% od VDD za ustajanje signala prijelaze. Mjerenja vremena tranzicije su izrađene od 70% od VDD do 30% za VDD pada signala prijelaze. Da bi ostati kompatibilni sa standardima pretežno prihvaćen od strane drugih IP dobavljači, tranzicija mjerenja se ekstrapolirati na 10% i 90% pragovi u vrijeme
modela. "
Ja sam sad zbunjen.Trebam li mijenjati putovanje točku spec. dio "usporiti" biblioteka
reći DC vremena podaci već ekstrapolirati na 10% i 90% pragove.Ili bih trebao promijeniti podatke u "spor" biblioteka?Ili jednostavno ignoriraju upozorenja, jer je DC dobio pravo lib podatke?
Možete li mi dati neke ideje?