J
jriofrio
Guest
Pozdrav Mates, da možete misliti da mi pomogne u neki projekt.
Vi svi znate one fluorescentne žarulje koje ste mogli kupiti zamijeniti svoje redovno žarulja i da pretpostavimo da traje jako dugo i uštedom energije.
Pa, imam par koji ne rade (ne više svijetliti).Ja ih otvoriti i vidio krug i to provjeriti.Sklop još uvijek radi OK, a ima dosta dobrih dijelova u njemu.(nekako plin unutar lampe ne provoditi više, ići shvaćen).
Ona ima 2 para konektora (2 pozitivna i 2 negativna konektori, koji su bili spojeni na žice dolazak vanjska strana od staklenih cijevi od vjeverica staklenih cijevi)
Bilo kako bilo, nadamo se da ćete znati što sam pričaju.
Svjetiljka je 20 W 120VAC 60Hz na 0,22 amper.
Ostale informacije o tiskan je:
E186742 FCC ID: NOG0421 Oglasio: 6G08 1202
Nisam u mogućnosti pronaći bilo kakve informacije o sklop na internetu.Ako ne znate gdje pronaći informacije, javite mi znamo.
Pitanje: Kakav projektnih ideja možete sjetiti kako bi iskoristili tih krugova?
Bilo koji savjet će se poštovati.
JR
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak
Vi svi znate one fluorescentne žarulje koje ste mogli kupiti zamijeniti svoje redovno žarulja i da pretpostavimo da traje jako dugo i uštedom energije.
Pa, imam par koji ne rade (ne više svijetliti).Ja ih otvoriti i vidio krug i to provjeriti.Sklop još uvijek radi OK, a ima dosta dobrih dijelova u njemu.(nekako plin unutar lampe ne provoditi više, ići shvaćen).
Ona ima 2 para konektora (2 pozitivna i 2 negativna konektori, koji su bili spojeni na žice dolazak vanjska strana od staklenih cijevi od vjeverica staklenih cijevi)
Bilo kako bilo, nadamo se da ćete znati što sam pričaju.
Svjetiljka je 20 W 120VAC 60Hz na 0,22 amper.
Ostale informacije o tiskan je:
E186742 FCC ID: NOG0421 Oglasio: 6G08 1202
Nisam u mogućnosti pronaći bilo kakve informacije o sklop na internetu.Ako ne znate gdje pronaći informacije, javite mi znamo.
Pitanje: Kakav projektnih ideja možete sjetiti kako bi iskoristili tih krugova?
Bilo koji savjet će se poštovati.
JR
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak