Punjenje algoritam za Sealed baterija lead acid

D

devonsc

Guest
Pozdrav, Želite li dobiti neki savjet, ako ti dečki ne smeta, što se tiče punjenja baterija lead acid zatvoreni. Ja sam težak to naplatiti 12V SLA bateriju s pojačanja spoja. Je sljedeća kontrola algoritam dovoljno dobar? Savjeti i komentari potrebni. ). Isključite vezu između pojačanja spoja i baterije. Do uključivanja MOSFET kako bi se spriječilo protok struje na bateriji. Tada sam izmjeriti razinu napunjenosti baterije napona. Ako je baterija napona manji od 14V. Pozivam potrebi PWM naplatiti. Inače ja dont naplatiti. b). Nakon svake 2 minute, prestati punjenja, odspojite veza između baterija i pojačanja spoja uključivanjem u MOSFET ponovno. Tada sam izmjeriti razinu napunjenosti baterije napona ponovno. Ako je 14V, mogu zaustaviti punjenje. Drugi nastavak. Je li to uzeti u obzir kao stalni napon punjenja algoritma? Je li to u redu da se provodi? Hvala unaprijed. Savjet je to potrebno.

Vaš spoj zove mužjak konverter u oerder za održavanje votage na stalno morate ome povratne senzor determain PWM impulsa vašeg swtch

Hi there, nije priložena krug poticaj pretvarač? Samo pitam za potvrdu. Osim toga, željeli pitati ako spomenuto punjenje Upravljački algoritam u redu punjenje SLA bateriju. Recimo da sam zanemariti metodu zvanu "stalno napon metoda" za punjenje svrhe. Hvala unaprijed

Potražite BQ2031 u TI stranice. Naći ćete sve informacije koje želite. Nadam se da ovo pomaže. bimbla.

Nisam siguran, ali dajte stalni napon i struja punjenja mjera. ako to ne prelazi max. naknada countinue curent da stalno napon. ukoliko ona prelazi smanjenje razine napona dok struja punjenja postanu manje od max struja punjenja ........

Hi, postoji još jedan jednostavan način da se naplaćuje samo dovesti kiselina baterije. Ovo Methode je samo ako imate napon koji je equale na bettery. Ono što trebate je jednostavna žarulja kao onaj koji koriste u flash svjetlo (ne LED) u seriji sa svojim žice na akumulator. Ideja je kada je baterija skoro puna, a zatim sadašnji decresses i otpor žarulja increasses do te mjere da gotovo da prestane puniti bateriju. Svi securaty sustavi koriste da vrlo lako i vrlo jeftino. Sretno.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back