Provedba ZVN2106G Spice model u kadencu Spectre

S

Sux

Guest
Pozdrav svima. Ja sam težak to uključuje ZVN2106G Spice model u kadencu Spectre. ZVN2106G Spice Model je u prilogu. Model je definiran kao začin subcircuit. Za uključivanje Spice model Pokušao sam sljedeće: 1) dodati scasubckt od analogLIb 2) Javi Spectre da ZVN2106G subcircuit nije u Spectre formatu. Simulator lang = začin ZVN2106G Spice Model Simulator lang = avet Ali kad sam ti pokušati simulirati krug Spectre, ja ću dobiti poruku o pogrešci. File simulacija prikazuje zapisnik u prilogu. Ja sam zainteresiran za poruke o pogreškama (CMI-2078) koja odgovara naponu kontroliranim prekidača u začina datoteku. Kako mogu eliminirati ove poruke o pogrešci? Mogao bilo tko predloži rješenje? Hvala na pomoći! View attachment 60258

Ne koristite ritam, ali sam koristio ZVN2106G Spice modela s SIMetrix) i to radi dobro, tako da se problem mora biti nešto s postavkama u ritam. Žao mi ne može biti bilo koji pomoć. Keith.

Da znam. Koristio sam model iu SIMetrix i simulacija utvrde prekid. No, problem je u tome što trebam ZVN2106G Spice model u kadencu Spectre kao vanjski komponente. Hvala za odgovor. Sux

Zašto ne pokušati na drugi način? Dat ću ti samo ideja da pokuša, jer nikad nisam učinio nešto slično. Koliko ja znam, ako netko želi stvoriti model za komponente, pod kadencu okoline, on mora napisati. SCS datoteku s opisom modela i parametara u to i onda su od gornjeg izbornika ADE L (Alati- -> Model Knjižnice). Dakle, možda samo treba promijeniti ekstenziju iz gornjeg teksta iz datoteke. Txt da. SHS i pratite tijek sam ti dao gore, ako i samo ako je broj u datoteci je kompatibilan s format. SCS potrebnih spektra. Potrebno je pogledati pod kadencu mape za instalaciju doc ​​na tvrdom disku da vidim ako postoji dokumentacija o ovom postupku.

Hvala za vaše rješenje. No, iznad začin model nije kompatibilan sa. SCS formatu. Moje pitanje je, što moram učiniti kako bi se kompatibilan s Spectre formatu? Problem je u VSWITCH gubitka u začina modela. Već sam uključen Spice modele u spektru, ali oni nisu imali naponski kontrolirani sklopke. Se bilo tko znati na koji način mogu prilagoditi Spice modela kako bi se u skladu s Spectre? Hvala!

Možete pokušati staviti zagrade oko njega, kao što su MODEL SMOD1 VSWITCH (RON = 0,001 roff = 100 VON = 3,5 VOFF = 2,5) Ja sam iznenađen da -. VSWITCH sintaksa je prilično standardna. Keith.

... iznad začin model nije kompatibilan sa. SCS formatu.
To ne bi trebalo bitno ako prepend liniju simulator lang = začina . Pokušajte kao jimito sugerirao [URL = "http://www.edaboard.com/thread221689.html # post943216"] prije [/url]!

Ja mogu pokušati jimito je postupak. Ali problem je da ja ne mogu promijeniti lako je. Txt datoteku. SHS. . Txt file u Spice sintakse.

I možete pokušati jimito je postupak. Ali problem je da ja ne mogu promijeniti lako je. Txt datoteku. SHS. . Txt file u Spice sintakse.
Baš preimenovati . Nastavak iz txt u. SCS. Spice sintakse u spisu će se shvatiti ispravno Spectre s prepended simulator lang = začina line!

Pratio sam jimito je postupak. No, poruka o pogrešci su još uvijek isti. Što se pogreška CMI-2078 stand for? Imam samo probleme, uključujući začinsko modele u spektru kada postoje naponski kontrolirani prekidači. Uvijek je pogreška CMI-2078. Imate li bilo kakvu ideju na koji način moram izmjene začinsko model uključiti ga u Spectre? Hvala!

Uvijek je pogreška CMI-2078. Imate li bilo kakvu ideju na koji način moram izmjene začinsko model uključiti ga u Spectre
Ja sam iskopao u, malo:? CMI znači "sastavio Model sučelja" i poruku o pogrešci je upravo ono što je govori verbosely: Potrebna parametra datoteke 'nedostaje. Dakle, mislim da "VSWITCH" nije poznata Spice model, ali HDL dijela, tako da Spectre naziva CMI, ali ne pronaći HDL VSWITCH komponentu opis. Pronašao sam ovaj opis u "global.ncf" (od Kalibar MGC protoka) file ispod, pokušati uključiti ga nekako, možda i kao SCS datoteke.. Morao sam ga preimenovati u "global.txt" ovdje: View attachment 60460

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back