Protel 99SE

P

Pomo

Guest
Bok,

Može bilo tko pomoć mene?
, Number
, Revision
, Date
, and Sheet of
of the Schematic Sheets

Molim Vas možete li me naučiti kako da ispune naslov, broj, revizija, datum
i stanja
u Blok listovi

Hvala.

Ovdje je način na koji sam to učiniti.

1.Desnom tipkom miša kliknite bilo gdje na shematski i odaberite Document Options
2.Odaberite karticu Organizacija i ispunite podatke na obrascu.
3.Kliknite U redu da bi promjena.

Postoji svibanj biti još jedan način da to učiniti iz izbornika, ali to je kako to učiniti.

AlDodaje nakon 9 minuta:JA postaviti drugi put za napraviti Internet.

Dok je u shematski editor idite u izbornik i porušiti Design.Zatim odaberite opcije, a zatim karticu organizacije kao i prije.

Nadam se da pomaže ....

Tmenet hi prijatelj,

Sam ga probati prije, ali detalji još uvijek ne bi comeout shematski na listu!Je li bilo koju postavku mi nedostajati?

Hvala.

Pomoć wrote:

Tmenet hi prijatelj,Sam ga probati prije, ali detalji još uvijek ne bi comeout shematski na listu!
Je li bilo koju postavku mi nedostajati?Hvala.

Bok,

Quote:

Youll 'nađi prema taj okvir pod: Alati-Postavke-grafičko uređivanje Pretvori

Morate staviti posebnu kontrolu teksta u okvire na listu.Kao što je. Naslova u "Naslov", kutija.Ovi posebni tekst vrpca se može vidjeti ako pritisnete 'kartica' nakon odabira 'mjesto primjedba', i gleda u drop-down box za tekstni niz znakova.Oni su svi počinju sa točkom (.).

Pogledajte neke od primjera koji ste dobili uz softver.Možete vidjeti kako je to učinjeno.Builtin pomoć također raspravlja pomoću posebne žice na shematskih predložaka.

Nakon što ste stavili poseban niz znakova, sve što je u odgovarajući Design-Options-Sheet Opcije kutije će se pojaviti u kojem je postavljen poseban niz.

Bok,

House_Cat wrote:

Morate staviti posebnu kontrolu teksta u okvire na listu.
Kao što je. Naslova u "Naslov", kutija.
Ovi posebni tekst vrpca se može vidjeti ako pritisnete 'kartica' nakon odabira 'mjesto primjedba', i gleda u drop-down box za tekstni niz znakova.
Oni su svi počinju sa točkom (.).

Morat ćete upisati podatke za vaš dokument u Design-Opcije-organizacije.Ušao informacije o toj kartici će biti povezane s posebnim žice ste upisali u kutije na shematski list.

Ideja je da vam napraviti predložak s posebnim žice.Nakon toga možete koristiti bilo koji predložak za stranicu, i sve što je ušao u options - Organizacija stranica će se pojaviti na listu prema kojem se nalaze posebne žice.

Za objašnjenje, pogledajte pomoć-Index-template-shematski pomoću predložaka.Na dnu stranice je pomoć drugu vezu pod nazivom "Korištenje posebne nizove u shematski predlošci" koja govori vam ostatak priče.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back