propuštanje signala u DCM?

T

tiger_shark

Guest
Bok opet,

Imam još jedan quesiton za vas.Ja sam koristeći spartanski 3-1.500 i sat pomoću 108 MHz XTAL.sat ide direktno u DCM i 27,54 jesu generiran.Međutim, kad sam sonda pinski ulaz sat na FPGA, vidim potiče od 27 i 54 i 81 tamo.Maksimalna brzina na brodu je 108 MHz.

Da li itko zna da li ili ne moguće je da je izlaz iz DCM unutar FPGA reflektira nazad (curi) do ulaza i to je ono što sam očekivao?

Thanks in advance,
Regards - TS

Hi tiger_shark,

108MHz kristala koji koristite je intonacija crytsal - najvjerojatnije s temeljnim od 27MHz.Dakle ovo je treći intonirani.

U operaciji intonacija kristalno, temeljni će biti smanjeni, ali ne bi bilo nula.

My guess je ovo je razlog za ograncima.
Komentari dobrodošli.

Giri

Bok,

Hvala za comnent.To je zapravo dobar savjet i hvala za šerif Internet.Međutim, u mom slučaju, ja sam sada zavrąivąi sklop pomoću fine signal generator koji nema ostruga ili harmonijske frekvencije.Ako FPGA je powered dolje, bez mamuza ili sklad je vidio na sat signala, ali kad se radi FPGA, ružni stvari je promatrana na sat ...

Hvala,
TS

izgledaju kao neki raspored problem, možda ćete morati filtrirati FPGA ponude, i stavi neke dobre zaobići kondenzatori kraj njega, mabee svoju zemlju veze nisu dobri, također mabee imate razmišljanja na sat linija zbog slabe raskidu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back