Proporcionalni ventil

N

nzkunal

Guest
Bok,

Ja sam izgradnju sustava za testiranje proporcionalni ventili su ocijenjeno na 24V i 700mA.Ja sam zadivljen ako oni će izvući ovu vlast kada pilot signal dobivate čak i ako nema opterećenja povezana.

Hvala,

Kunal

Bilo koji sugestija za koliko sam mogao test potrošnje električne energije od ovih ventila lako?

Obavi teret ako u imati test test klupa na kojoj možete instalirati ventil.Inače, samo spojiti jedan ampermetar s ponudom.

Zdravo,
.

Nisam siguran, što znači povezan
s opterećenjem.Ako se to odnosi na fluid veze, bit će ususally nemaju utjecaja na tekuće potrošnje, osim ako je ventil ima položaj povratne informacije.Ali to ček ili podesite vozač sklop setpoints, potreban vam je fluid supply, u najboljem slučaju sa nominalnog tlaka te protoka pogodni metru.

Pozdravi,
Frank

Bok,

Hvala za to da po opterećenja povezana nisam znače fluid linije ...

I am building napajanje za te ventile i htjeli testirati prije nego ga stvarno koristite na vlast ovih ventila na terenu.Sam mislio postavljanja ih u laboratoriju i prikazivati ih na napajanje.Ali želim da ih postavite tako da su se uzima max ocijenjeno snage i sam ne siguran ako taj je zaista moguce bez da se fluid linijama povezan.

Stvarni ventili su PVEO 157B4228 & PVEH 157B4033 i njihov max potrošnja energije kao što je navedeno u ovim je tablični 8W 24V@0.33A.Već sam koristio 70ohm 50W setup test kako bi se osiguralo da moje napajanje može pružiti 24V@0.33A.

Hvala opet za vaša pomoć
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Zdravo,

Ja bih očekivati maksimalni trenutni protok s pilot signal na granicama.Ako želite testirati napajanje nego ventili, trebali biste razmisliti o data sheet maksimalne vrijednosti plus nekoliko grafoskop, individualna potrošnja ventili svibanj biti niži.

btw,
kako bi rasteretiti EDAboard poslužitelju, trebali biste radije post link na proizvođača podataka listova ovdje.

Pozdravi,
Frank

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back